Home Homepage Allview a lansat un smartphone şi o nouă tabletă de 7 inch

Allview a lansat un smartphone şi o nouă tabletă de 7 inch

0

Allview a lansat o nouă tabletă de 7 inch, prima cu Android 4.1 Jelly Bean lansată de o companie din România, și versiunea Dual Core a primului smartphone Dual SIM din Europa cu ecran S Amoled.

Alldro Speed DUO

Tableta Alldro Speed DUO utilizează sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean, are un display IPS HD LCD, proporționat 16:10, cu rezoluție de 1280×800 de pixeli, precum și cel mai înalt nivel PPI disponibil în acest moment pe tabletele de 7 inch – 216. Alldro Speed DUO este echipată cu un procesor Dual-Core ultra-performant, la 1,5 GHz, o capacitate a memoriei Flash de 8GB și este dotată cu două camere foto. Gadget-ul, cu un design cuceritor și ergonomie deosebită, îți oferă șansa să te bucuri de cele mai noi aplicații, de performanțe îmbunătățite, un timp de răspuns foarte bun și de navigare rapidă pe Internet.

P4 DUO – putere Dual Core

P4 DUO este versiunea Dual-Core a modelului P4 Alldro, primul smartphone Dual SIM din Europa cu ecran S Amoled de 4,3 inch. P4 DUO beneficiază în premieră de interfața grafică Berry, proaspătă și prietenoasă și este echipat cu sistemul de operare Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich. Cele mai importante caracteristici ale dispozitivului sunt procesorul performant Cortex A9 Dual Core, o memorie de 4GB și o cameră foto de 8 MP cu autofocus, model OV8830, printre cele mai apreciate 10 camere de pe piață. Smartphone-ul profită și de avantajele oferite de amplificatorul Yamaha, pentru un sunet de calitate superioară și efecte deosebite, iar tehnologia inovatoare SRS (Sound Retrieval System) asigură o experienţă sonoră uimitoare.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version