Home Divertisment Gaming Sancţiuni de 30.000 de dolari la competiţia League of Legends

Sancţiuni de 30.000 de dolari la competiţia League of Legends

0

Riot Games a hotărât ca echipa Azubu Frost să fie sancţionată cu 20% din câştigurile acumulate până în momentul de faţă, pentru conduită nesportivă în timpul desfăşurării unui meci. NoobZ.ro îţi spune cu ce anume au greşit jucătorii.

Riot Games a des’clanşat o investigaţie amănunţită după ce au planat suspiciunea unor acţiuni care ar fi viciat rezultatul unui meci de League of Legends care s+a desfăşurat in cadrul Playoff-urilor Mondiale.

Vicepreşedintele eSports al Riot Games, Dustin Beck, a subliniat pe forumul oficial faptul că echipa coreană Azubu Frost (AzF) a fost găsită vinovată de conduită nesportivă, iar aceasta va fi amendată cu suma de 30.000 dolari, reprezentând 20% din câştigurile echipei, până la momentul respectiv. Suma reţinută echipei va urma să fie donată unei cauze caritabile a Riot Games, din Coreea.

Alte trei echipe au fost avertizate pentru consuită nesportivă, iar alta a fost exonerată de orice vină.

Ca urmare a investigaţiei, oficialii Riot Games au constatat că membrul echipei Azubu Frost (AzF), Woong, a încălcat regulile privind ecranele mari amplasate pe scenă, acestea afişând harta cu poziţiile inamicilor, iar acţiunile sale, care au urmat momentului,  au adus beneficii pentru echipa sa, în acel meci. Potrivit oficialilor Riot, membri echipei sale şi-au adaptat tactica pe baza informaţiilor pe care Woong le-a furnizat.

O astfel de decizie nu a fost luată înainte de a reexamina fotografiile şi video-urile care aveau în prim plan aranjamentul scenei şi poziţia jucătorilor relativ la monitoarele, cât şi acţiunile lor din timpul meciului.

Acesta nu este unicul incident care s-a petrecut la Playoff-urile Mondiale League of Legends. A existat o problemă cu streamingul live, foarte mulţi fani întâmpinând probleme serioase în recepţionarea imaginilor video din timpul meciurilor. Riot Games a rezolvat această problema, în prezent streamingul putând fi urmărit fără probleme.

Puteţi urmari meciurile din Playoff-urile Mondiale League of Legends aici:

Watch live video from riotgames on ro.twitch.tv

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version