More

  Cel mai mare rateu al companiei DELL

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Compania DELL a “reuşit” să îşi aleagă cea mai nepotrivită perioadă pentru un Forum, în aceeaşi săptămână cu evenimentul Computex.

  Dell a organizat Forumul în San Jose, California, iar aceştia întâmpină dificultăţi majore în atragerea atenţiei celor din industria IT. Cauza acestei probleme este organizarea, în paralel a Computex, care are loc in Taiwan.

  Alegerea datei pentru acest eveniment este o decizie uimitoare. Computex este unul dintre cele mai mari evenimente tehnologice din industria IT. De vreme ce compania DELL încearcă o repoziţionare pe piaţa IT, iar Computex este un eveniment dedicat domeniului hardware, este de la sine înţeles că majoritatea analiştilor, jurnalişti şi investitori se vor orienta, pentru trendurile pieţei IT, către Taipei şi nu San Jose. Nu trebuie să uităm că Intel a ales Computex pentru a lansa ultima generaţie de procesoare.

  Pe lângă evenimentul Computex, Dell mai are un rival în New Orleans, respectiv conferinţa Tech Ed, găzduită de Microsoft.

  După ce DELL a pierdut valul smarthphone-urilor şi a tabletelor, continuă să ignore o piaţă pe care mulţi dintre competitorii săi o consideră matură, respectiv piaţa dispozitivelor ieftine, pentru mase.

  DELL doreşte poziţionarea în piaţă ca furnizor de echipamente IT, dar trebuie ţinut cont de faptul că dispozitivele de larg consum încep să se infiltreze în marile companii, ceea ce analiştii numesc “adu-ţi propriul dispozitiv”.

  Recent, compania a renunţat şi la serviciul Cloud, neavând niciun fel de serviciu de stocare, cum au IBM şi HP. Nu este nevoie să fii un geniu pentru a înţelege că nevoile pentru stocare vor creşte exponenţial în viitorul apropiat.

  Observăm, în evoluţia DELL din ultima perioadă, greşeală după greşeală, culminând cu Forum Enterprise. Deviza Forumului DELL este „Optimise the Enterprise” (Optimizează Afacerea), dar va fi nevoie să afişeze mult mai mult decât servere dacă va dori liniştirea investitorilor şi salvarea fondatorului DELL.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.