More

  Autostrăzile, văzute prin ochii unui artist

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Dacă am putea să ne desprindem de pământ, pentru a avea o privire de ansamblu, mai ales în cazul nodurilor, unde apar mai multe nivele, am putea vedea ceea ce fotograful Peter Andrew a văzut, respectiv valoarea estetică a aşezarii în plan a acestor magistrale.

  d2

  Pentru a putea găsi cele mai interesante imagini, Peter petrece ore întregi pe Google Maps sau Google Earth, prospectând, în permanenţă, pentru următoarele fotografii pe care le va face.

  44

  New York, Albuquerque, New Mexico sau Texas sunt doar câteva din capodoperele de infrastructură, surprinse de fotograful entuziast. „Texas este una din cele mai bogate regiuni in astfel de jonctiuni„, spune Peter.

  26 El foloseşte un avion, de mici dimensiuni, Cessna, modelul cu un singur motor, care are aripile deasupra fuselajului, pentru a nu-i obstrucţiona vederea.

  Totodată, avioanele de acest tip sunt ieftine, la inchiriat, în jurul a 200 de dolari pentru o oră de zbor. În momentul în care ajunge în locul pe care vrea să-l fotografieze, îl roaga pe pilot să incline avionul pe o parte, cât se poate de mult, astfel încât unghiul de fotografiere să fie cât mai aproape de verticală.

  12pal2012albany

  Andrew foloseşte Nikon D800E şi realizează printuri cu dimensiuni între 60/40 inch şi 88/60inch. Acestea sunt doar câteva din imaginile surprinse de Peter Andrew, în escapadele sale aeriene.

  d3

  d1

  15pal2012chicago

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.