Trusa de fotografie pentru vacanță

Trusa de fotografie pentru vacanță

Cristian Gănescu
- 9.07.2013, 15:11 în Foto & Video
0

SHARES

Trusa de fotografie pentru vacanță: surprinzi amintirile perfecte cu gama completă de superzoom-uri Sony

Dacă vrei să descoperi Londra din double decker, în această vară Sony Cyber-shot™ HX50, cea mai mică și mai ușoară cameră digitală cu zoom optic 30X1, este companionul care n-ar trebui să lipsească din trusa ta de călătorie. Nu ratezi niciun detaliu al Palatului Buckingham și surprinzi toată forfota din Piccadilly Circus, datorită zoom-ului 30x.

Abate-te de la itinerariul stabilit și pierde-te pe aleile din Hyde Parc ca să retrăiești istoria locului. Cântărind doar 272 de grame, noua cameră foto Sony HX50 vine echipată cu un senzor Exmor R CMOS de 20,4MP și cu tehnologia de stabilizare a imaginii Optical SteadyShot, care garantează claritatea imaginilor surprinse chiar și atunci când folosești zoom 30x. Procesorul BIONZ permite realizarea unor fotografii cu zgomot redus de imagine, cu rezoluție înaltă, chiar și în condiții de iluminare slabă.

Compatibilitatea cu tehnologia TRILUMINOS Colour permite redarea pozelor în culori vii pe televizoarele BRAVIA TRILUMINOS Display.

Cyber-shot™ HX300

Aventurierii dornici să surprindă în fotografii experiențe neconvenționale sau peisaje inedite își găsesc în camera foto Sony Cyber-shot™ HX300 un companion de nădejde pentru expedițiile experimentale.

Cu aspectul și manevrabilitatea unui DSLR, noua Cyber-shot™ HX300 oferă confortul unei călătorii lejere, fără grija și greutatea obiectivelor suplimentare, fie că plănuiești o expediție în Delta Dunării, unde vrei să surprinzi bătăile de aripi ale pelicanilor sau fie că vrei să fotografiezi migrația antilopelor gnu din estul Africii.

Cu un zoom optic 50x – printre cele mai mari la o compactă – obiectivul Carl Zeiss Vario-Sonnar T* acoperă o întreagă gamă de posibilități de fotografiere, de la vacanțe și safari, până la sporturi și concerte în aer liber.

Pentru astfel de aventuri nu trebuie să îți lipsească bocancii, trepiedul, un flash și un carnețel de notițe, te sfătuiesc finaliștii competiției Sony World Photography Awards 2013.

În premieră pentru un Cyber-shot™, HX300 este dotată cu noul stabilizator optic SteadyShot îmbunătățit pentru imagini mai clare chiar și la zoom ridicat. Poziția unui al doilea grup de elemente ale obiectivului se schimbă pentru a corecta tremuratul mâinilor, făcând încadrarea de două ori mai ușoară.

Cyber-shot™ WX300

Atunci când călătorești frecvent, fie în scop de business, fie doar pentru distracție, vrei ca prietenii tăi să fie tot timpul la curent cu aventurile tale. Cu un design elegant, Cyber-shot™ WX300 este cea mai mica și ușoară camera digitală din lume care vine cu un zoom optic puternic de 20x.

Camera este capabilă să fotografieze 500 de imagini de la o singură încărcare. Prin conectivitatea la smartphone, pe care îl poți folosi pe post de declanșator, este foarte ușor să te fotografiezi alături de grupul care te însoțește sau când iei cina singur pe terasa celui mai cunoscut skybar din Tokyo.

Obiectivul G de calitate superioară de la Sony îți permite să suprinzi peisaje, portrete sau fotografii macro în-un mod foarte simplu. Stabilizatorul optic SteadyShot elimină efectul tremuratului mâinilor pentru a obține fotografii clare și este de două ori mai eficient la zoom ridicat decât generația anterioară Cyber-shot™ HX20V cu zoom 20x. Stabilizarea imaginilor este îmbunătățită și datorită funcției Active Mode, care asigură calitatea clipurilor video.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!