More

  Noua versiune de Google Maps este disponibilă

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Versiunea restructurată a Google Maps, prezentată pentru prima oară la conferinţa Google I/O, este acum disponibilă publicului larg.

  Am vorbit, într-un articol anterior, despre o nouă eră a Google Maps. La conferinta Google I/O, din luna mai 2013, Google a prezentat o versiune restructurată a Google Maps.

  În prim stadiu, noua interfaţă era disponibilă numai pe baza invitaţiilor, de care s-au putut bucura anumiţi utilizatori. Acestă nouă interfaţă este acum disponibilă publicului larg.

  După cum se poate observa din informaţiile Google Maps, noua interfaţă primeşte direcţii de la interfaţa Google Now.

  Dincolo de numeroasele trucuri pe care interfaţa le pune la dispoziţie, mare diferenţă constă în aplicaţia care foloseşte date vectoriale, o contrapondere a imaginilor grafice. Această modificare permite o navigare mai facilă între diferitele trepte de zoom.

  Dacă foloseşti Firefox sau Chrome şi ai o unitate de rocesare grafică performantă (GPU), poţi apropia imaginea, de la nivelul pământului, până în spaţiu.

  Pentru cei care locuiesc în oraşe în care Google are acces la informaţii despre transportul public, noua versiune are o serie de caracteristici foate utile. Orice rută planificată, va afişa automat şi mijloacele alternative pentru transportul în comun, de-a lungul rutei planificată pentru maşina personală.

  Atunci când utilizatorul alege transportul public, este afişată o diagramă comparativă, pe care utilizatorul o poate consulta, pentru diferitele opţiuni (tren vs. autobuz).

  Noua versiune a Google Maps poate fi accesată la adresa: maps.google.com

  Puteţi urmări şi prezentarea video, pe care Google o pune la dispoziţie:

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.