More

  Warframe, un TPS co-op de prim rang GAMEPLAY

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Cu toate acestea, Warframe este cea mai placută surpriză free-to-play de anul acesta: co-op de patru jucatori, care are „în sange” ADN-ul Mass Effect 3, cu personaje customizabile şi ierarhie, market-place şi posibilitatea de a fabrica tot ceea ce foloseşte personajul.

  Ca multe alte jocuri gratis online, se află în stadiul de open-beta, însă dezvoltatorii sunt la datorie, existând patch-uri, update-uri, etc. Trăgând linie, la final, jocul se prezintă într-o formă extraordinară, în ciuda micilor bug-uri, pe care le mai întâlneşti, din când în când. Sincer, după primele 5 minute de gameplay, ne-am dat seama că este un joc pe care îl vom juca zeci, poate sute de ore.

  Jocul este stabilit la un nivel relativ primar: o echipă de 4 „ninja”, ultra-high-tech, sunt trimişi pe diferite planete, în sistemul solar, pentru a face faţă unei invazii extraterestre.

  Misiunile sunt diferite, ca subiect, însă, în general, mecanismul de joc este acelaşi: trebuie omorât tot ce sufla. Pare plictisitor, dar dacă neglijaţi conceptul de co-op, nu aveţi nicio şansă, chiar dacă misiunile mai uşoare pot fi duse la bun sfârşit şi solo.

  Warframe este dezvoltat de Digital Extremes, developer canadian, care se află în spatele francizelor Unreal, Bioshock 1 şi 2, Dark Sector sau Homefront.

  Cam atât deocamdată, dar vă lăsăm să urmariţi gameplay-ul pe care l-am înregistrat, pentru a vă putea forma o părere. În acest filmuleţ este vorba de o misiune solo, pentru a vă oferi posibilitatea de a observa, mai atent, detaliile, deoarece în cazul unei misiuni co-op este aglomeraţie mare.

  Vom reveni cu un review asupra claselor şi ierarhiei, cu un „gameplay video” co-op.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.