More

  Total War: ROME II, lansat în România

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  SEGA și SKIN au lansat astăzi în România noul joc istoric de strategie pe ture și tactică în timp real Total War: ROME II, cel mai nou titlu din Colecția Total War – 2000 de ani de război total. ROME II este acum disponibil online şi în magazinele de specialitate.

  Total War ROME II_PC DVD-ROM_SEG_Screenshot_New_01

  Românii care au făcut precomandă pentru ROME II până luni, 2 septembrie 2013 (inclusiv), vor primi prin e-mail, în perioada imediat următoare lansării, codul DLC Greek States Culture Pack, oferit exclusiv ca bonus pentru precomandă. Jocul a fost livrat către magazinele online și magazinele de specialitate încă de ieri, iar precomenzile au fost livrate către toți clienții care au plasat precomenzi.

  Total War ROME II_PC DVD-ROM_SEG_Screenshot_New_02

  ROME II este cel mai așteptat joc de strategie și tactică al anului și a câștigat peste douăzeci de premii și nominalizări la E3 2013, printre care distincția BEST STRATEGY GAME, acordată de o serie de publicații de prestigiu.

  Total War ROME II_PC DVD-ROM_SEG_Screenshot_New_05

  Total War: ROME II este al optulea joc standalone al seriei, creat în studiourile The Creative Assembly, și a fost lansat la nouă ani după primul Rome: Total War, unul dintre cele mai apreciate jocuri ale tuturor timpurilor.

  Total War ROME II_PC DVD-ROM_SEG_Cutia jocului

   

  ––––––––––––––––

  DESPRE TOTAL WAR: ROME II

  CÂT DE DEPARTE VEI MERGE PENTRU ROMA?

  Excelenta Colecție Total War, creată în studiourile The Creative Assembly, revine în forță pe PC-urile din întreaga lume cu un nou joc de strategie pe ture și tactică în timp real – Total War: ROME II.

  După o așteptare de aproape nouă ani de la primul joc Rome, Total War: ROME II te pune la conducerea primei super-puteri din lume şi a celei mai puternice mașinării de război a lumii antice. Trebuie să îți domini adversarii prin orice mijloace, militar, economic și politic. Ascensiunea ta va provoca atât admirație, cât și invidie, până și din partea celor mai apropiați aliați.

  Vei deveni oare victima trădării sau vei fi primul care va întoarce armele împotriva unui vechi aliat? Vei lupta pentru salvarea Republicii, sau pentru a deveni împărat, prin orice mijloace?

  Caracteristici principale Total War: ROME II

  – Planifică-ți cucerirea lumii cunoscute în masivul mod de campanie pe ture (însoțit de mod cooperativ sau competitiv în doi jucători). Conspirații, politică, intrigă, revolte, loialitate, onoare, ambitiție, trădare. Deciziile tale vor rescrie istoria.

  – Construiește armate vaste și pornește pe câmpul de bătălie în lupte în timp real. Abilitățile tale tactice vor fi puse cu adevărat la încercare, pentru că vei controla armate formate din zeci de mii de soldați, în bătălii terestre și navale, dar și în asedii, desfășurate la o scară incredibilă.

  – Luptă pentru gloria Romei. Preia controlul asupra uneia dintre cele trei familii, sau condu una dintre numeroasele civilizații rivale – fiecare oferă o experiență de joc diferită, cu sute de unități unice, de la arme de asediu și cavalerie grea și până la legionari cu armuri din fier și berserkeri barbari.

  – Grafica din Total War: ROME II este fenomenală: orașele antice și armatele imense îți sunt prezentate cu un detaliu grafic incredibil, iar bătăliile îți vor tăia răsuflarea. Camera din joc îți permite să vezi cum soldații aclamă victoria sau strigă de durere atunci când își dau viața în haosul din prima linie a frontului, iar noua perspectivă tactică (situată mult deasupra câmpului de luptă) îți permite să menții o imagine globală clară, pentru a putea lua decizii strategice corecte.

  – Experiența de joc poate fi adaptată în funcție de preferințele jucătorilor, atât la nivel de gameplay, cât și în ceea ce privește performanța pe diverse plăci video. Producătorii au optimizat motorul grafic al jocului pentru o funcționare fără probleme nu doar pe sisteme foarte performante, ci și pe sisteme low-end.

  Cerințe de sistem Total War: ROME II

  Configurație minimă de sistem
  SO: Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8
  Procesor: Intel Dual Core la 2 GHz / Intel Single Core la 2,6 GHz
  Memorie: 2GB RAM
  Placă video: cu 512 MB VRAM, compatibilă cu DirectX 9.0c (shader model 3, vertex texture fetch).
  DirectX:9.0c
  HDD: 35 GB spaţiu liber pe hard disk
  Rezoluție minimă a monitorului: 1024×768
  Necesită conexiune la Internet și cont gratuit STEAM pentru instalare și activare.

  Configurație de sistem recomandată

  SO: Windows 7 / Windows 8
  Procesor: Intel Core i5 de a doua generație sau superior
  Memorie: 4GB RAM
  Placă video: cu 1024 MB VRAM, compatibilă cu DirectX 11
  DirectX®:11
  HDD: 35 GB spaţiu liber pe hard disk
  Rezoluția monitorului: 1920×1080
  Necesită conexiune la Internet și cont gratuit STEAM pentru instalare și activare.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.