More

  GRID 2 – Modul DEMOLITION DERBY, de astăzi, disponibil GRATUIT la DOWNLOAD

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Demolition Derby s-a aflat în topul listei cererilor comunității după lansarea jocului GRID 2 și aduce la zi modul de joc din primul GRID, pentru a profita de grafica superioară și de motorul de avariere îmbunătățit din GRID 2. Pachetul, oferit gratuit la download, include mașina Demo Derby Jupiter Eagle Ray Mk 5, cu o gamă de caroserii predefinite, plus opțiunea de a personaliza aspectul bolidului, precum și arena Detroit Demolition Derby Stadium, în care jucătorii pot alege una dintre cele două configurații ale traseului, fiecare cu o zonă de salt peste un alt segment al circuitului, pentru a crește șansele de impact între mașini.

  GRID 2_All_COD_Screenshot_Demo Derby_02

  Modul Demolition Derby poate fi jucat în single-player, split-screen şi în curse online cu până la 12 jucători.

  Acest pachet gratuit, disponibil prin Steam (Windows PC), rețeaua Xbox Live și PlayStation Network, vine în continuarea unui Community patch care a adus modificări în joc pe baza consultării și feedback-ului obținut de la jucătorii de GRID 2. Lista completă a  modificărilor, care include creșterea nivelului maxim (Level cap) la 99, un nou playlist online „Hardcore“, recompense in-game mai substanțiale pentru jucătorii care conduc „curat“ în curse și, pentru prima dată într-un joc Codemasters Racing, Mod Support pentru jucătorii pe PC, este disponibilă la www.codiesblog.com.

  GRID 2_All_COD_Screenshot_Demo Derby_03

  GRID 2 este integrat complet în RaceNet, hub-ul gratuit al comunității online Codemasters, cu peste 500.000 de jucători înregistrați de la lansarea acestui serviciu. RaceNet este motorul componentei multiplayer din GRID 2 (extinsă și independentă de single-player), oferă săptămânal noi provocări și le permite jucătorilor să își compare rezultatele și să își descopere adevărații rivali. Gamerii se pot înregistra gratuit la www.racenet.com.

  GRID 2_All_COD_Screenshot_Demo Derby_05

  GRID 2 este disponibil acum pe Xbox 360, PLAYSTATION 3 și Windows PC. Fanii pot afla cele mai noi informații direct din studioul de producție dacă dau o tură pe www.gridgame.com și pe www.facebook.com/gridgame sau prin Follow pe www.twitter.com/gridgame.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.