IFA 2013: PHILIPS lansează monitorul de gaming cu rata de refresh de 144 Hz

Cristian Gănescu
- 5.09.2013, 11:39 în Gadgets
0

SHARES

În cadrul ediției din acest an a târgului IFA, MMD prezintă noul monitor Philips Full HD de 61 cm (24″), creat pentru a oferi o experiență de gaming spectaculoasă. Modelul se laudă cu o rată de refresh de 144 Hz și cu un timp de răspuns ultra scurt al pixelilor, de numai 1 milisecundă, pentru imagini fără lag. Gamerii se vor putea bucura și de celelalte funcții utile, cum ar fi multitudinea de conectori.

Philips 242G5DJEB_3

Monitorul de 144 Hz este unic atât prin design, cât și prin faptul că a fost creat special pentru gameri. Acesta a fost conceput pornind de la feedback-ul pe care dezvoltatorii l-au primit de la parteneri și pasionații de e-sports de-a lungul timpului. În plus, este echipat cu un panou TN de ultimă generație ce asigură un timp de răspuns de numai 1 milisecundă, pentru imagini clare și detaliate, fără efectul de ghosting.

Philips_242G5DJEB_

În fiecare secundă, imaginea este reîmprospătată de 2,4 ori mai rapid decât în cazul monitoarelor obișnuite. Acest lucru contribuie la o experiență de vizualizare mai comodă pentru ochi, cu input lag redus și cu mai multe frame-uri pe secundă. Aceste caracteristici sunt cel mai bine puse în valoare de către jocurile de tip first-person shooter, unde mișcările rivalilor trebuie detectate mai rapid și mai clar. Pentru a oferi performanțe superioare în funcție de tipurile de jocuri, MMD a echipat monitorul de gaming cu un display on-screen specializat, ce poate fi personalizat.

O multitudine de funcții smart

Philips 242G5SS01_2_

Noul monitor de gaming se bucură de un design stilat, cu finisaje de înaltă calitate, dar și de funcții pe măsură:

De asemenea, cablul MHL opțional permite conectarea smartphone-urilor compatibile direct la monitor pentru redarea de conținut video și audio HD.

Un set complet de conectori

Philips 242G5SS01_5

Modelul Full HD poate primi semnal prin intermediul unui set complet de conectori (VGA, Dual Link DVI, DisplayPort și HDMI universal). Modelul include și un hub USB 3.0 ce suportă transfer de date rapid, precum și posibilitatea de a încărca dispozitivele mobile.

Design ergonomic și rezistent

Pe lângă posibilitatea de ajustare a înălțimii cu până la 130 mm, ecranul monitorului poate fi aplecat, pivotat și rotit cu până la 90°, pentru a-l aduce în modul Portret. În același timp, modelul include un suport ce permite montarea pe perete.

Tehnologie prietenoasă cu mediul

Monitorul de gaming este foarte eficient din punct de vedere energetic, fiind echipat cu iluminare LED de ultimă generație. Cu un consum de numai 18.58 watt atunci când este pornit (și doar o jumătate de watt în modul stand-by), modelul răspunde celor mai exigente standarde, precum Energy Star 6.0. În procesul de fabricare nu sunt folosite plumb sau mercur, calificând astfel produsul pentru o multitudine de certificate importante.

Monitorul de gaming Philips 242G5DJEB va fi disponibil în România din luna septembrie la un preț recomandat de 1749 Lei.

Specificații tehnice – Philips 242G5DJEB/00

LCD panel type, size TFT-LCD (TN), 24″ (61 cm)
Backlight technology W-LED system
Maximum resolution 1920 x 1080@ 144Hz
Viewing angle 170º (H) / 160º (V), @ C/R > 10
Brightness 350 cd/m²
Contrast Typical:1000:1SmartContrast:80,000,000:1
Pixel pitch 0.277 x 0.277 mm
Display colours 16.7 M
SmartResponse time 1ms (Grey to Grey)
Connectivity VGA (Analogue), DVI-Dual Link (digital, HDCP), HDMI, (digital, HDCP), MHL-HDMI (digital, HDCP), DisplayPort 1.2, USB 3.0 x 4, Smart keypad, Separate Sync, Sync on Green, HDMI audio out
Convenience Tilt: -5/+20 degreesHeight adjustement: 130 mm

Rotation: -65/+65 degrees

Pivot: 90 degrees

Certificates and approvals BSMI, CE Mark, FCC Class B, GOST, PSB, SASO, SEMKO, TCO certified, TÜV Ergo, TÜV/GS, cETLus, WEEE

Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!