More

  Trafic de date în siguranţă pe telefonul mobil şi pe tabletă, de la Orange Antivirus

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Androidul este în capul listei creatorilor de viruși pentru mobil pe fondul cotei mari de piață pe care o deține, iar amenințările informatice pentru acest tip de dispozitive mobile se diversifică rapid și devin din ce în ce mai complexe. Fie că urmăresc furtul de informații personale, accesul la conturile bancare sau furtul de bani prin umflarea facturilor utilizatorilor, virușii de Android pot fi extrem de periculoși fiind integrați de foarte multe ori în aplicații legitime. Tocmai de aceea alăturarea soluțiilor de securitate și a celor de control parental serviciilor de comunicații mobile este esențială, iar parteneriatul între furnizorul numărul unu din piața de securitate și liderul pieței de telecom a venit natural”, a declarat Valentin Jurcuț, Business Development Director, România, CEE, CIS, Bitdefender.

  Soluțiile de securitate Orange Antivirus și Orange Content Lock, dedicate utilizatorilor care folosesc sistemul de operare Android, se regăsesc în abonamentele Orange lansate astăzi. Abonaţii Orange pot descărca aplicațiile din magazinul online GooglePlay și beneficiază de trafic nelimitat.

  Telefoanele și tabletele sunt prezente în viața clienților noștri mai mult decât orice alt dispozitiv electronic si, în acest context, securitatea pe telefonul mobil a devenit o preocupare majoră pentru Orange. Ne-am dorit să oferim clienților noştri protecția de care au nevoie pe internet, precum și mijloacele de a-și proteja copiii în interacțiunea lor cu dispozitivele mobile„, a declarat Stjepan Udovicic, Marketing Director în cadrul Orange România.

  Conform studiilor Bitdefender, virușii care trimit SMS-uri la numere premium sunt în top din punct de vedere al numărului de atacuri, iar noile amenințări, ce blochează terminalul și solicită plata unei amenzi sau virușii bancari incep sa înregistreze creșteri.

  Orange Antivirus

  Orange-Antivirus-2

  Aplicaţia Orange Antivirus, realizată în colaborare cu Bitdefender, oferă clienţilor Orange posibilitatea de a-şi proteja telefoanele şi tabletele, cu sistem de operare Android, împotriva viruşilor, a aplicaţiilor ce pot reprezenta un pericol şi de a fi în deplină siguranţă atunci când navighează pe net.

  Orange-Antivirus-3

  Aplicaţia asigură şi posibilitatea de localizare, blocare sau ştergere a informaţiilor din telefon, de la distanţă, în caz  de pierdere.

  Orange Antivirus face parte din programul Orange Care şi are rolul de a le asigura clienţilor un conţinut sigur, indiferent de programele şi aplicaţiile folosite.

  Funcțiile aplicației Orange Antivirus

  • scanare antivirus, cu o rată de detecţie de 100%. Orange Antivirus scanează automat aplicaţiile în momentul în care sunt instalate. Poate fi facută şi scanare manuală, de câte ori este nevoie. Aplicaţia este conectată la o bază de date actualizată, astfel încât poate recunoaşte cele mai noi semnături de viruşi.
  • verificarea aplicaţiilor instalate pentru a afla la ce informaţii din telefon au acestea acces.
  • securitate web, protecţie în timp real atunci se foloseşte browserul implicit Android sau Google Chrome. Aplicaţia verificând paginile web pe care le accesezi .
  • anti-furt, funcţie prin care, în caz de pierdere sau furt, se poate bloca, urmări sau şterge informaţiile din telefon de pe un alt dispozitiv conectat la internet, direct din aplicaţia „contul meu” de la Orange sau prin SMS.

   

  Aplicaţia Orange Antivirus poate fi folosită de clienţii ce deţin abonament şi un cont online Orange.

  Clienţii care aleg noile abonamente disponibile din 16 septembrie vor avea acces gratuit la Orange Antivirus, iar traficul efectuat de aplicaţie este, de asemenea, gratuit

  Pentru abonamentele fără acces inclus, se poate activa o opţiune dedicată la tariful de 1 euro/lună cu TVA, iar traficul efectuat de aplicaţie este gratuit.

  Aplicaţia Orange Antivirus este gratuită şi poate fi descărcată pe un smartphone sau o tabletă, cu sistem de operare Android, din Google Play sau direct de pe http://qr.orange.ro/antivirus.

  Mai multe detalii despre aplicaţie sunt disponibile pe www.orange.ro /antivirus/.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.