More

  Cosmote România remodelează portofoliul prin trei noi abonamente

  „Prin noul portofoliu Free, am dorit să schimbăm structura complicată a pieţei şi să oferim clienţilor noştri mai multă valoare în planuri tarifare simple, centrate pe date”, a declarat directorul comercial al Cosmote România, Mathias Hanel.

  Abonamentul Cosmote Free S costă 8,8 euro şi include, pe lângă servicii de acces la Internet, minute şi mesaje scrise în reţea, precum şi minute către Romtelecom, şi 100 de minute naţionale/internaţionale în zona 1 şi aplicaţia RadarMe.

  Viteza de transfer a datelor (descărcare/download) este de 21,6 Mbps, în limita unui trafic de 100 MB. După consumarea traficului recomandat, viteza de transfer scade la 32 kbps.

  Pentru 15 euro, Cosmote Free M oferă în plus faţă de abonamentul precedent 250 de mesaje scrise naţionale şi încă 150 de minute naţionale/internaţionale în zona 1.

  Transferul datelor (descărcare/download) are loc la viteze de până la 43,6 Mbps, în limita unui trafic de 250 MB. După consumarea traficului recomandat, viteza de trasfer se reduce la 64 kbps.

  Cel mai scump abonament din noul portofoliu este Cosmote Free L, la un tarif de 31 euro/lună. Clientul primeşte nelimitat servicii de acces la Internet, minute şi mesaje scrise în reţea, precum şi minute către reţeaua de telefonie fixă Romtelecom. Totodată, abonamentul include, nelimitat, mesaje scrise naţionale şi minute naţionale/internaţionale în zona 1.

  Viteza de transfer a datelor (descărcare/download) este de 43,6 Mbps, în limita unui trafic de 1GB. După consumarea traficului recomandat, viteza de trasfer scade la 64 kbps. În plus, clientul are acces la aplicaţiile RadarMe, Mireo Navigation şi Dolce Mobile TV.

  La cele trei abonamente Cosmote Free se pot adăuga patru extraopţiuni, care furnizează până la 4GB trafic suplimentar recomandat la preţuri cuprinse între 4,34 şi 11,78 euro/lună.

  De asemenea, pentru utilizatorii de terminale BlackBerry Free, operatorul a lansat trei extraopţiuni pentru portofoliul de abonamente Cosmote Free, la tarife cuprinse între 6 şi 14 euro/lună.

  Cosmote România este al treilea operator local de telefonie mobilă, cu aproximativ 6 milioane de clienţi la 30iunie 2013.

  URMĂREȘTE-NE

  16,079FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,649AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here