More

  Gamepad-ul SpeedLink, un periferic necesar oricărui GAMER

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Prin urmare, am făcut rost, pentru test, de două gamepad-uri combo PC/PS3 wireless de la SpeedLink pe care le-am încins puțin la un GTA 5.

  O să vorbim de amândouă în aceeași sesiune, pentru că sunt similare, diferența fiind doar de design, adică Playstation sau Xbox.

  Primul lucru de remarcat este faptul că sunt combo PC/PS3, adică vă puteți juca pe PS3 sau pe calculator. Fiind dotate cu tehnologie wireless 2.4 GHz, asta înseamnă că raza de acțiune este mare, și anume 10 metri.

  Puteți să vă jucați liniștiți folosind un proiector și să vă așezați unde doriți în casă. Noi l-am testat la o distanță de aproximativ 7 metri și nu am avut nici cea mai mică problemă, nici măcar în momentul în care bateria interna era pe descarcate.
  Pot fi utilizate pâna la 10 ore în continuu și se încarca prin miniUSB.

  Producătorul se laudă cu funcția de vibrație realista, dar nouă nu ni s-a părut ceva deosebit, fiind doar o vibrație mai puternică a gamepad-ului, față de modelele mai vechi.

  De remarcat este faptul că sunt compatibile cu toate jocurile care suportă gamepad tip Playstation, vechi sau noi, datorită faptului că încorporează două tehnologii distincte, Xinput și DirectInput, tehnologii care pot fi folosite alternativ, prin apăsarea unui buton.

  Ergonomie, design bun, finisaj premium, nota 10. Abia așteptăm să vină frigul, ca să avem motiv să stăm în casă și să tocim noile jucării.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.