More

  FOTO! Samsung a realizat o CASĂ high-tech pentru CĂȚEI

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung a hotarât că nu este corect ca de cele mai noi tendințe în arhitectură să fie implementate numai pentru pisici. Nu ar trebui ca și „cel mai bun prieten al omului” să se delecteze cu așa capodopere?

  Cu aceste cuvinte în minte, compania Samsung a inaugurat un concept de casă pentru căței, care oferă facilități de lux , cum ar fi o bandă de alergare, un bazin pentru hidroterapie și, nu în ultimul rând, un aparat automat de hrănire. Asta da „viață de câine”!

  Casa de vis pentru căței a fost concepută pentru a promova sponsorizarea show-ului de căini „Crufts” de anul acesta, din Marea Britanie, dar nu va mai dura mult până când acest concept va fi disponibil pe piață.

  Compania a delegat 12 designeri, inclusiv un arhitect, pentru a veni cu un concept pentru această casă de vis. Costul de dezvoltare este de 30.500 de dolari.

  Conceptul este împărțit în trei zone: o zonă de odihnă, o zonă de luat masa și o zonă neprotejată, cu gazon special, pentru exerciții.

  Majoritatea tehnologiei care este prezentată nu este și funcțională, dar Samsung dorește dezvoltarea unei benzi de alergare și un bazin pentru hidroterapie, care pot oferi un spațiu de relaxare și exerciții.

  Mai mult, casa va avea un buton care activează un sistem care permite cațelului să fie în legătură permanentă cu stăpânul.

  Casa de vis de la Samsung este expusă la concursul de căței Crufts, care va începe pe 5 martie 2015.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.