FOTO! 10 stick-uri de memorie ciudat de minunate

Mădălina Gănescu
- 8.03.2015, 9:25 în Hardware
0

SHARES

Industria tech a fost întotdeauna deschizătoare de drumuri, a încercat lucruri noi și și-a împins limitele la maximum. Iată câteva memorii flash USB, foarte interesante și ciudat de minunate.

1. Câinele țopăitor

Dacă ai un prieten patruped și mai e și Beagle, în mod cert trebuie să îți achiziționezi o memorie USB care să te țină permanent cu gândul la el. Prețul este rezonabil, nu te costă mai mult de 20 de dolari.

Câinele țopăitor

2. USB mecanic
Stick-ul este creat din lemn Padauk, iar în momentul în care este conectat la laptop sau orice alt timp de dispozitiv, acesta luminează rotițele și dă impresia de mișcare. Momentan rotițele nu se mișca, dar, cine știe, poate cineva se va gândi și la acest aspect.

USB mecanic

3. Paza britanică
Cum lucrurile britanice sunt tot mai la modă, de ce să nu ai în colecția ta și paznicul reginei care să îți protejeze documentele, nu-i așa? USB-urile de acest stil vin cu un model de 8GB.

Paza britanică

4. USB sub formă de mâncare
Dacă ești un gurmand înrăit, fie că vorbim de ciocolată, pepene, biscuiți sau sushi, USB-urile sunt disponibile în toate formele. Acestea sunt disponibile la doar 10 dolari și au o capacitate de 4GB și 8 GB.

USB sub formă de mâncare

5. Deschizător de sticle
Creat special pentru pionieri și inovatori. Deschiderea unei sticle de vin are loc de obicei la o ocazie fericită, în timpul unei vacanțe sau la o întrunire. Tirbușonul are un simbol de deschidere, de constituire a unei societăți sau a unui serviciu nou lansat pe piață.

Deschizător de sticle

6. Ciupercuțe cu pietre prețioase
Un astfel de USB este potrivit pentru femeile pretențioase și veșnic ocupate cu viața profesională. Vorbim despre un dispozitiv din aur cu pietre prețioase ca diamante și rubine.

Ciupercuțe cu pietre prețioase

7. USB formă de deget
Dacă ești o fire mai glumeațăși vrei să îți sperii din când în când colegii, poate ar trebui să îți cumperi un astfel de USB. Nu costă mai mult de 5 dolari și este recomandat pentru transfer de date la viteză foarte mare.

USB formă de deget

8. USB Chewbacca
Este disponibil în ediție limitată, la un preț de 130 de dolari. Dacă ești fan Star Wars, ar trebui să îl iei în calcul, mai ales că acesta vine la pachet cu un prieten.

USB Chewbacca

9. Înghețată pe băț
Are suficient spațiu pentru poze de cea mai bună calitate, documente și filmulețe, ca de altfel și prezentări sau proiecte. Are un design simpatic și ușor de utilizat. Are o capacitate de 16gb și nu costă mai mult de 25 de dolari.

Înghețată pe băț

10. Mâini
USB-urile sunt disponibile într-o gamă de gesturi, inclusiv iubire, sau schimbare. Sunt niște simboluri de pace hippie, potrivite pentru a fi făcute cadou prietenului mai special din gașcă.

Semne cu mâini

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!