More

  Telekom lansează aplicaţia „Unde îmi e telefonul?”

  Telekom lansează aplicația care te ajută să îți găsești telefonul cât ai bate din palme. Aceasta se adresează utilizatorilor de telefoane cu sistem de operare Android, indiferent de reţea.

  Telekom Romania Mobile Communications lansează aplicaţia „Unde îmi e telefonul?”, un instrument la îndemână, prin care utilizatorii îşi pot găsi telefonul rătăcit prin apropiere, acasă sau la serviciu, printr-un gest simplu – bătând din palme sau doar fluierând. Noua aplicație schimbă astfel modalitatea de interacţiune cu propriul telefon mobil.

  „Unde îmi e telefonul?” este disponibilă pe sistemele de operare Android (versiunea Android 2.3.3 sau o versiune ulterioară), indiferent de reţea.

  Aplicația este disponibilă gratuit în Google Play, atât pentru abonați, cât şi pentru cei care folosesc o cartelă preplătită. Pentru ca aceasta să funcţioneze, utilizatorii trebuie să o instaleze şi să o activeze pe telefon, după care să urmeze câţiva paşi simpli: să aleagă sunetul de comandă „Fluierat” sau „Aplauze”, să stabilească numărul de acţiuni pe care aplicaţia să „le asculte” înainte să răspundă şi să stabilească orice alte setări suplimentare, cum ar fi vibrare, aprindere ecran sau pornire la startup. Aplicaţia nu consumă din traficul de date în timpul utilizării.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here