More

  Lansare Samsung Galaxy S6 și S6 Edge în România

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Azi, noobz.ro a luat parte la lansarea Samsung Galaxy S6 și Samsung Galaxy S6 Edge în România. Cum a fost prima întâlnire cu smartphone-urile care îți schimbă continuu stilul de viață, puteți vedea în rândurile, galeria și video-ul de mai jos.

  Dacă pentru moment Colin Wright a avut senzația că ”nu știm geografie dacă nu putem bifa statul Missouri pe harta Statelor Unite ale Americii”, iar audiența nu a fost deloc captivată de povestea sa de viață, nu același lucru îl putem spune legat de întâlnirea față în față cu Samsung Galaxy S6 și Samsung Galaxy S6 Edge. În mod cert a existat de la început o scânteie, în mod special în ceea ce privește S6 Edge, iar relația noastră ar putea fi una ”de durată”.

  Device-urile promit să îți dezvăluie o transformare a stilului de viață. Designul Samsung Galaxy S6 Edge este unul modern și de o performanță într-adevăr superioară. După ce i-ai atins marginile curbate și ai pătruns în ”intimitatea” sa, îți este greu să te mai întorci la ”o dragoste veche”.

  Dacă ești o persoană care pune cu adevărat preț pe timpul pe care îl are la dispoziție și simți că este nevoie ca lucrurile să se rezolve ”cât ai bate din palme”, s-ar putea să nu fii dezamăgit de performanța, productivitatea și încărcarea rapidă a device-urilor.

  La prima atingere, S6 Edge, în mod clar este deosebit și, chiar dacă dă impresia că este fragil, testele arată că, de fapt, este de 1,5 ori mai puternic decât corpul altor smartphone-uri de pe piață. În mod sigur ai avut parte de telefoane care te-au lăsat la greu din punct de vedere al bateriei, iar timpii de încărcare de multe ori depășeau timpul pe care îl aveai tu la dispoziție. Un plus la aceste smartphone-uri este că după o încărcare de numai 10 minute, ai posibilitatea să utilizezi device-ul până la patru ore. Draguț, nu? Așa am zis și noi, dar unde mai pui că în 85 de minute, bateria ta e încărcată la capacitate maximă? De asemenea, poți încărca dispozitivul și wireless, fără să conectezi niciun cablu.

  Îți dorești poze clare și luminoase chiar și în condiții neprielnice? Camera spate de la Samsung Galaxy S6 și Samsung Galaxy S6 Edge este de 16MP, pornește în 0.7 secunde, capturează fotografii clare chiar și cu subiecții în mișcare, iar pozele au de două ori mai multă luminozitate în condiții slabe de lumină. Camera frontală este de 5MP și scoate imagini clare și calitative.

  S6 Edge te ajută să fii mai productiv datorită unui procesor de 64 de biți și a sistemului de operare și are o eficiență de primă clasă deținând primul procesor de 14 nm de pe piața smartphone-urilor. Sistemul de operare este Android 5.0 (Lollipop), memoria de 3GB RAM+64/128 GB memorie internă, procesor Octacore 64-bit, rețea 2,5G, 3G și 4G, diferind în funcție de rețea și țară.

  Pentru un prim date cu Samsung Galaxy S6 și S6 Edge ne declarăm mulțumiți, iar balanța o înclinăm pentru S6 Edge, alături de care sperăm să petrecem mai mult timp pentru a-i descoperi secretele ascunse.

  Smartphone-urile sunt disponibile deja la precomandă pe quickmobile.ro, iar în vitrină le veți putea găsi abia din a doua parte a lunii aprilie 2015.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.