More

  Telekom anunță reduceri de până la 50% la abonamente și telefoane GRATIS

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Telekom Romania anunţă lansarea unei oferte speciale de servicii integrate fix-mobil, care include beneficii maxime pentru TV, Internet și Voce Mobila și 50% reducere în primele 6 luni de abonament la pachetele cu 3 sau 4 servicii, receiver TV și modem Wi-fi incluse.

  Prețurile reduse ale pachetelor încep de la 42 lei / lună pentru pachetele cu TV, Internet și Voce fixă, și de la 69 lei / lună, pentru pachetele care conțin și voce mobilă.

  Astfel, clienții pot beneficia de pachetul cu 3 servicii care cuprinde Televiziune L, Internet L și Voce fixă S, la prețul promoțional de 45 lei / lună, în primele 6 luni, respectiv 89 lei / lună, începând cu luna a şaptea, sau de pachetul cu Televiziune M, Internet L și Voce fixă S, la prețul promoțional de 42 lei / lună, în primele 6 luni, respectiv 84 lei / lună, începând cu luna a şaptea.

  Pachetele integrate fix-mobil cu 4 servicii pot fi, de asemenea, achiziţionate în două variante: Nelimitat Voce L, Televiziune L, Internet L și Voce fixă S, la prețul promoțional de 72 lei / lună, în primele 6 luni, respectiv 143 lei / lună, începând cu luna a şaptea, sau pachetul cu Nelimitat Voce L, Televiziune M, Internet L și Voce fixă S, la prețul promoțional de 69 lei / lună, în primele 6 luni, respectiv 138 lei / lună, începând cu luna a şaptea.

  În plus, clienții care optează pentru un pachet integrat fix-mobil cu 4 servicii beneficiază de un telefon mobil Samsung Galaxy Young 2  inclus.

  Oferta specială este disponibilă începând din 16 martie  și este valabilă pentru contractele încheiate pe o perioadă de 2 ani.

  Ofertele integrate aduc clienților cea mai bună experienţă TV de pe piaţa din România, cu până la 128 de canale incluse, până la 62 de canale TV care pot fi urmărite live, pe laptop, tabletă sau smartphone, prin platforma Telekom TV Web & Mobile, și conţinut sportiv exclusiv, precum Champions League şi Europe League, disponibil din septembrie 2015.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.