Riff de la Facebook, o clonă de succes a Snapchat şi Vine?

Mădălina Gănescu
- 2.04.2015, 7:29 în Online
0

SHARES

Noua aplicaţie video Facebook arată din ce în ce mai mult că încearcă să cloneze succesul continuu al Snapchat.

Riff este cea mai nouă aplicaţie de sine stătătoare de la divizia Facebook Creative Labs, departamentul companiei de aplicaţii experimentale care are un palmares de clonare a Snapchat şi alte aplicaţii care nu au avut un real succes, ca Paper, Rooms şi Groups.

Cu Riff, Facebook a creat un hibrid Snapchat ce le permite utilizatorilor să înregistreze clipuri video de până la 20 de secunde lungime. Aceste 20 de secunde de imagine video sunt apoi împărtăşite prietenilor, cu speranţa de a crea în cele din urmă un videoclip viral la care a a participat toată lumea.

Fiecare film începe cu doar o singură persoană care alege un subiect anume, cum ar fi #BalancingAct sau #AprilFools care pot fi construite. Facebook speră prietenii vor vedea fragmentele video şi vor alege să se alăture distracţiei pentru a transforma totul într-un şir de clipuri care pot evolua în cu totul altceva.

Potrivit The Verge, vei avea posibilitatea să alegi din subiectele în trend, exact ca la Vine.

riff

Riff seamănă cel mai mult cu Snapchat la caracteristica „povestea noastră”, care le permite utilizatorilor să încarce 10 secunde de video care gravitează în jurul unui subiect central, cum ar fi „Snowmageddon”, Oscar, sau oricare alte evenimente sociale, cum ar fi festivalurile de muzică.

Poţi descărca aplicaţia Riff atât pentru iOS, cât şi pentru Android, chiar de astăzi.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!