More

  Allview lansează tableta Wi10N PRO

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  WI10N, device-ul 2 în 1 de la Allview, primește upgrade de performanță, întrucât Allview lansează astăzi tableta WI10N PRO.

  Aceasta este succesoarea tabletei WI10N și vine cu îmbunătățiri care asigură performanță superioară device-ului. WI10N PRO rulează sistemul de operare Windows 8.1 și reprezintă o optiune competitivă pentru productivitate și utilizare flexibilă. Datorită memoriilor RAM de 2GB și Flash de 32GB, device-ul poate rula și Windows 8.1 PRO, pentru care se poate face upgrade ulterior achiziționării.

  „Acest device aduce beneficii multiple consumatorilor și companiilor. WI10N PRO vine cu îmbunătățiri față de modelul anterior WI10N și este ideal pentru afaceri. WI10N PRO este un device 2 in 1, ușor de transportat ce are integrat un procesor performant Intel® Atom™, cu memoria RAM și spatiul de stocare duble față de modelul anterior” a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

  WI10N PRO oferă multiple opțiuni pentru relaxare, divertisment și productivitate, reprezentând îmbinarea perfectă a utilității, eleganței și performanței. Device-ul este perfect pentru mediul business dar și pentru persoanele dinamice, mereu implicate în mai multe proiecte. Tableta dispune de un ecran de 10″ și este echipată cu tastatură cu doc reversibil ce permite multiple moduri de poziționare.

  Device-ul ultra portabil îndeplinește cu succes atât rolul de tabletă cât și de netbook. Tastatura cu touchpad și posibilitatea de a conecta un mouse prin Bluetooth sau USB, întregesc productivitatea.

  WI10N rulează familiarul sistem de operare Windows 8.1. Acesta permite configurarea device-ului în funcție de preferințe, utilizarea mai multor aplicații și programe în același timp, delimitarea fișierelor de la serviciu de cele de acasa prin crearea mai multor conturi și bineinteles, acces la desktopul Windows.

  Tile-urile din ecranul Start pot fi organizate și redimensionate în funcție de preferințe, unele dintre ele oferind chiar informații actualizate în timp real. In plus, experiența Windows călătorește pe toate ecranele. Unele aplicații cumpărate pe tabletă pot fi folosite și pe PC sau vice-versa, iar preferințe precum parolele Wi-Fi, website-urile preferate și temele de culori, pot fi sincronizate cu alte device-uri.

  Bateria de 6000 mah și procesorul Intel® Atom™ asigură performanță ridicată cu un consum redus de energie, oferind o autonomie de până la 5 ore în conditii de utilizare continuă și până la 6 zile în stand-by. Tableta WI10N PRO are inclusă subscripția Office 365 Personal pentru 1 an de zile care, pe lângă multiplele beneficii pe care le oferă, asigură un spațiu de stocare online de 1TB.

  Pentru a beneficia de capabilitățile Windows 8.1 Pro se poate face upgrade ulterior la sistemul de operare achizitionând pachetul Windows 8.1 Pro Pack. Pentru mai multe informații referitor la procedura de upgrade, vizitați  http://windows.microsoft.com/ro-ro/windows-8/feature-packs. Windows 8.1 Pro oferă toate avantajele Windows 8.1, plus noi niveluri de productivitate, securitate și mobilitate, fără a reduce performanța sau opțiunile.

  Cu Windows 8.1 Pro, utilizatorii sunt mereu conectati, fără a pierde legătura când sunt în afara biroului, își protejează informațiile și confidențialitatea, preiau controlul asupra gestionării device-ului și sunt permanent securizati.

  Noua tabletă WI10N PRO marca Allview este disponibilă începând cu 28 Aprilie 2015 la prețul de 1099 lei.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.