More

  Andi Moisescu a testat Samsung Galaxy S6 Edge – Iată primele impresii

  Andi Moisescu, membru al juriului Românii au Talent, de pe ProTV, a testat pentru o săptămână Samsung Galaxy S6 Edge.

  Deşi a fost un pic nemulţumit de întârzierea produsului, acesta a lăsat câteva impresii pe blogul personal.

  „În ziua de azi, cel puțin în ceea ce privește categoria smartphone, totul s-a simplificat. Cum la tehnologie are acum acces toata lumea, singurul detaliu relevant în clipa de față mi se mai pare doar felul în care e folosită. Cu alte cuvinte, că să ating direct diferențiatorul principal, cum stă la capitolul foto/video?

  2

  Galaxy S6 Edge înseamnă și un mare pare pas înainte, pentru Samsung, în ceea ce privește design-ul și finisajele. Marginile îți iau ochii și din orice unghi l-ai privi, telefonul tot frumos îți apare.

  A dispărut plasticul ieftin, dar o dată cu el, au dispărut și accesul la baterie și card-ul extern de memorie. Încă o dovadă că mai binele rămâne în continuare singurul dușman redutabil al bineului”, este opinia relaxată şi fără obligaţii a realizatorului TV.

  6

  Andi Moisescu a ajuns la concluzia că Samsung Galaxy S6 Edge este un veritabil concurent pentru iPhone, mai ales datorită performanțelor foto/video care fac până la urmă diferența şi a condițiilor comparabile de design.

  1 4

  Sfatul pe care vi-l dă membrul juriului Românii au Talent este să protejaţi cât mai mult produsul, deşi nu l-a lăsat inima să îl testeze din aceste privinţe.

  Deşi, dacă este amintim cum spargi nuci cu Samsung Galaxy S6 Edge, poate nu ar trebui să ne facem atât de multe griji cu privire la rezistenţă.

  3

  6

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here