More

  Cum ne scapă Dropbox de hoţii de telefoane

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Contul de Dropbox nu este folositor doar persoanelor de business, ci şi oamenilor de rând care rămân fără smartphone atunci când merg la cumpărături.

  De ce să îţi faci un cont de Dropbox? Pentru că, acesta îţi păstrează documentele în siguranţă şi le împărtăşeşte tuturor prietenilor.

  Citeşte şi: Dropbox permite adăugarea comentariilor altor utilizatori la fişiere

  Mai mult decât atât, în Dropbox se duc şi pozele pe care şi le fac hoţii de telefoane cu dispozitivul tău. Aceştia pot deveni faimoşi în cercul tău de prieteni, lucru ce te poate ajuta de îndată să mergi la poliţie şi să faci reclamaţie.

  Dropbox a ajutat-o şi pe Andreea G, o tânără din Bucureşti care deţine un Samsung Galaxy S4 Mini, să îşi recupereze telefonul. Aceasta se afla la cumpărături, când un băiat „binevoitor” a considerat de cuviinţă să îi smulgă smartphone-ul din mână şi să fugă.

  Citeşte şi: DROPBOX: Un truc pentru securizarea distribuirii fişierelor

  Cu ajutorul prietenilor de pe Facebook, tânăra a aflat de locul în care hoţul şi-a făcut pozele şi a făcut plângere la poliţie, iar în mai puţin de 24 de ore şi-a recuperat smartphone-ul.

  „Din păcate pentru el, nici să fure cu excelenţă nu prea se pricepe, drept pentru care contul meu de Dropbox a fost populat cu pozele pe care acest jupânache şi le-a făcut înainte să afle, probabil de la prietenii lui de pe FB, că a devenit faimos prin cercul meu de cunoscuţi. Astfel, că pozele au încetat să mai apară pe contul meu de Dropbox„, a scris tânăra pe pagina sa de Facebook.

  Pentru doritori, contul de Dropbox se face simplu şi rapid chiar aici.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.