More

  The Elder Scrolls 5: Skyrim multiplayer este acum o realitate

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Este adevărat! Modul multiplayer cooperativ există deja în The Elder Scrolls.

  Modul se numeşte Tamriel Unlimited şi a fost lansat acum câteva săptămâni, pentru consolă. Pentru cei care îşi doresc un asemenea mod pentru The Elder Scrolls 5: Skyrim, există pentru ediţia PC a jocului din 2011.

  Citeşte şi Call of Duty: Black Ops 3 Multiplayer trailer prezentat la E3 2015

  Se numeşte „Tamriel Online” şi, mare atenţie, cel care a creat acest mod spune că nu l-a testat foarte mult. Alături de un prieten, a explorat şi s-au distrat un pic în mediul înconjurător: „Nu pot spune că nu există probleme grave, până nu am primit mai mult feedback„, spune Siegfre, pe reţeaua Reddit.

  Asta înseamnă ca modul poate avea unele probleme destul de grave. Acesta caută alte persoane care să îl ajute în dezvoltarea acestui mod, înainte de a-l publica la scară largă.

  Citeşte şi Microsoft aduce pe Windows 10 jocurile exclusive de pe Xbox

  Mai mult, acesta a rezolvat mai multe probleme care îngheţau jocul în momentul în acre personajul murea, ori atunci când jocul se încărca. Alţi voluntari au putut confirma faptul că modul Tamriel Online funcţionează cu mai mult de doi jucători.

  Astfel, testarea cu ajutorul utilizatorilor a ajutat jocul să ajungă la un punct de plecare pentru a oferi o experienţă de joc din ce în ce mai bună.

  Citeşte şi Halo 5: Guardians – 6 Minute de Gameplay

  Pentru a fi cât mai limpede, multe funcţii ale jocului, cum ar fi luptele, nu sunt disponibile în modul actual. Creaturile sau NPC-urile, atacate de un jucător, nu vor apărea şi pentru ceilalţi jucători, iar Siegfre are de gând să remedieze această problemă. Acum, modul este bun pentru explorarea de tip coop.

  Instrucţiunile pentru descărcarea şi configurarea acestui mod sun disponibile aici, dar trebuie cei care accesează acest mod nu trebuie să se aştepte la o experienţă excelentă, în care sunt disponibile toate funcţiile jocului, deoarece nu este cazul.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.