0

SHARES

Google lansează un site pentru EXPERIMENTE ANDROID

Mădălina Gănescu
- 13.08.2015, 0:35 în Online

Google tocmai a lansat site-ul Android Experiments, omologul site-ului Chrome Experiments.

La fel ca în cazul Chrome Experiments, ideea din spatele Experimentelor Android este să se pună în prim plan modul în care putem folosi aplicaţii noi şi tehnologia de ultimă oră, ca de altfel şi estetica sau interfaţa.

Toate aplicaţiile din Android Experiments Gallery vor fi o sursă deschisă, aşa că dezvoltatorii pot vedea cum au fost făcute aceastea.

Citeşte şi: Identitatea pe Facebook îţi este în pericol! Aşa remediezi problema de securitate

Galeria conţine la ora actuală aproximativ 20 de experimente, de la feţe pentru Android Wear inovative la IOIO Plotter, o tabletă Android folosită pe post de flipchart.

Google spune că seria nouă de aplicaţii a fost construită folosind unelte precum Android SDK şi NDK, Android Wear, IOIO, Cinder, Processing, OpenFrameworks şi Unity. „Fiecare proiect ne influenţează mai mult sau mai puţin în ceea ce gândim depre dispozitive şi cum interacţionăm zi de zi”, au scris Roman Nurik şi Richard The .

Citeşte şi: Samsung Galaxy S5 Neo va fi lansat curând

Dezvoltatorii care doresc să îşi încarce aplicaţiile pe site, îşi pot face cont. Aşa cum a declarat un purtător de cuvânt Google, aplicaţiile nu vor fi disponibile în Google Play, dar pot fi căutate şi descărcate de pe noul site.

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
COMENTARII

Comentarii

comentarii

 
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!