More

  Hangouts, alternativa Google la Skype, are propriul site

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google Hangouts primeşte în sfârşit un website dedicat, ceea ce înseamnă că vei putea ţine legătura cu cei dragi şi mai uşor decât o făceai până acum.

  Google a lansat un nou website, hangouts.google.com, permiţându-ţi accesul instant la toate contactele pe care le ai. Acum, îţi poţi apela prietenii sau familia video, vocal sau le poţi trimite mesaje, accesând pur şi simplu site-ul.

  Dacă eşti conectat la contul de Google, nu mai trebuie să introduci alte date, ci pur şi simplu vei fi nevoit să dai click pe utilizatorul pe care vrei să îl contactezi şi să vorbeşti cu el aşa cum o faci prin aplicaţia Hangouts de pe telefon.

  Citeşte şi: Google News, acum şi pentru România

  „Lansăm astăzi o altă modalitate prin care puteţi folosi Hangouts. De pe noul site veţi fi capabili să vă bucuraţi de Hangouts din browser, împreună cu o imagine inspiraţională care să vă ajute să treceţi mai bine peste zi. Încercaţi-o şi spuneţi-ne cum vi se pare”, scrie într-o postare pe Google+ inginerul Jordanna Chord.

  startPageLaunch

  Când iniţiază un apel video, utilizatorii pot împărtăşi ecranul, lista de YouTube şi le pot trage în video, aşa cum o făceau şi înainte.

  Asta înseamnă, de asemenea, că utilizatorii nu mai trebuie să se conecteze prin Gmail sau Google+ pentru a accesa Hangouts.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.