LG lansează Rolly, tastatura wireless care încape în buzunar | NOOBZ.RO

LG lansează Rolly, tastatura wireless care încape în buzunar

Cristian Gănescu
- 28.08.2015, 0:20 în Hardware
0

SHARES

LG a anunţat lansarea „Rolly„, o tastatura Bluetooth care se pliază pe cele patru rânduri de taste pentru a crea o formă rectangulară pe care o poţi introduce foarte uşor în buzunar sau în geanta de umăr.

LG nu este prima companie care a făcut demersul de a crea o tastatură pliabilă, nici măcar numele Rolly nefiind ceva nou, dar este primul care vine cu această formă de pliere, care să încapă în buzunar.

Citeşte şi: VIDEO! Microsoft reinventează tastatura

Spre deosebire de tastaturile ultra-flexibile şi pliabile, Rolly este creat dintr-un material de plastic solid, care îi conferă un simţ tactil mai bun, potrivit LG. Tastatura are două braţe de plastic care ajută susţinerea tabletei sau a smartphone-ului care este folosit la momentul respectiv.

Mai mult, poţi conecta mai multe dispozitive la tastatură, în acelaşi timp, şi poţi comuta între dispozitive. Durata de funcţionare a bateriilor este de trei luni şi foloseşte o singură baterie de tip AAA.

LG nu a furnizat nicio informaţie despre preţ şi disponibilitatea tastaturii Rolly, dar mai multe date vor apărea cel mai probabil la evenimentul IFA  2015 din Berlin.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!