More

  Cum dai share location de pe smartphone-ul Android

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Deși pentru unii este o joacă, pentru alții este destul de complicat să reușească să dea share la o locație de pe smartphone-ul Android. De cele mai multe ori, pierdem timp cu descrierea locului în care ne aflăm. În mod special când vine vorba de locații noi. Astfel, poate dura ceva timp până când să transmiți mesajul dorit. Află și tu cum dai share location de pe smartphone-ul Android.

  Nu toți utilizatorii Android știu că pot să dea share location din WhatsApp, Hangouts, Google Maps sau Facebook Messenger. Lucru care te scapă de bătăile de cap cu privire la descrierea traseului către o locație anume.

  Cum dai share location din WhatsApp

  Mergi în conversația WhatsApp în care dorești să trimiți locația. Apasă pe agrafa de attach, apoi selectează ”location”. WhatsApp va determina locația, iar apoi tot ce trebuie să mai faci este să apeși pe ”send your courent location”. 

  Astfel, adresa va fi trimisă în conversație direct persoanei pe care urmează să o întâlnești. Poți trimite locația curentă în orice moment. Dar cu cât aștepți mai mult să ”trimiți locația”, cu atât vor fi mai corecte informațiile. Asta pentru că WhatsApp va putea stabili cu exactitate zona în care te afli.

  Share location din Facebook Messenger

  Când scrii un mesaj în Facebook Messenger, în partea dreaptă a căsuței de mesaje vei vedea un simbol cu locația GPS. Dă click pe el. Când Facebook îți cere să activezi locația pentru Messenger, selectează „turn on”.

  De acum, oricând trimiți mesaje, acestea vor fi afișate cu locația în care te afli. Destinatarul trebuie doar să apese pe mesaj pentru a vedea de unde a fost trimis acesta. Cum de altfel poate selecta ”view map” în conversația de pe Messenger pentru a vedea mai multe detalii.

  Share location din Google Hangouts

  Este la fel de simplu ca în WhatsApp. Intră în conversația Hangouts, selectează butonul de attach, după care apasă pe ”location” și Hangouts va determina locația în care te afli. Apasă pe săgeată (butonul de send) pentru ca adresa să ajungă la destinatar.

  Cum dai share location din Google Maps

  Cred că fiecare dintre noi folosim aplicația de călătorie Google Maps. Mai mult ca sigur sunteți la curent cu toate îmbunătățirile pe care le-a primit aceasta de-a lungul timpului.

  Dacă vrei să partajezi o locație din Google Maps, trebuie să intri în aplicație. Să găsești locația pe care dorești să o trimiți mai departe, după care trebuie să apeși lung pe zona de pe hartă pe care dorești să o trimiți.

  Va apărea simbolul roșu ”pin” pe hartă, cu adresa specificată. Apasă pe adresă și vor apărea opțiunile ”save” sau ”share”. Apasă ”share”, iar imediat ar trebui să îți apară o listă cu modalități prin care poți trimite locația. Alege una dintre acestea și apoi destinatarul sau conversația în care vrei să partajezi locația, iar asta e totul.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.