More

  AdBlock s-a înscris în programul „Acceptable Ads”

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  AdBlock, extensia browserului responsabilă cu blocarea tuturor reclamelor care apar pe site-urile web pe care le vizitezi, va suferi o modificare majoră.

  Anunţul a fost făcut de Michael Gundlach, cel care a creat acest program. Michael a spus că principalul scop al programului este de a bloca acele reclame extrem de enervante, iar acest lucru este pe cale să se împlinească.

  Citeşte şi: Te-ai săturat de reclame? Iată cum poţi scăpa de ele

  AdBlock participă acum în programul Acceptable Ads, un program care stabileşte reguli clare pentru identificarea reclamelor care nu agasează utilizatorul, pe care AdBlock le va afişa de acum, implicit.

  În acest fel, utilizatorii vor putea susţine site-urile preferate, care pot supravieţui din reclame, dar în acelaşi timp să se ferească de reclamele care obstrucţionează conţinutul şi deranjează utilizatorul.

  Programul „Acceptable Ads” a existat şi până acum, dar, după cum ne informează Michael Gundlach, AdBlock nu a aderat la acest program din cauza firmelor de publicitate care susţineau şi stabileau cadrul de desfăşurare al programului. Era un fel de „lupul paznic la oi„.

  Citeşte şi: Skype Translator este disponibil acum tuturor utilizatorilor

  Acum, Adblock Plus va transfera custodia programului către un grup independent de experţi. În consecinţă, Michael Gundlach vinde compania, iar cel care a achiziţionat-o va activa Acceptable Ads.

  Este întra-adevăr o veste bună, atât pentru utilizatori, care îşi vor păstra interfaţa de navigare cât mai curată, cât şi pentru publicişti şi firmele de publicitate, care vor putea supravieţui de pe urma reclamelor.

   

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.