More

  Actualizarea Windows 10 pentru Xbox One se lansează pe 12 noiembrie

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Microsoft se pregăteşte pentru o actualizare majoră a consolei Xbox One, care va ajunge la utilizatori în luna noiembrie a acestui an.

  Compania Microsoft vrea să actualizeze consola de ultimă generaţie Xbox One cu Windows 10, cel mai nou sistem de operare multiplatformă. Actualizarea vine cu un panou de control actualizat, care are o serie întreagă de noi funcţionalităţi.

  Citeşte şi: NINTENDO NX, un sistem pentru acasă, dar şi de luat cu tine

  Panoul de control se concentrează pe viteză şi performan’ă, iar designul îl face mult mai uşor de utilizat cu senzorul Kinect. Microsoft a reproiectat interfaţa Xbox One astfel încât să nu mai fie nevoie să ieşi dintr-un grup sau din aplicaţia de mesagerie pentru a accesa funcţii simple, cum ar fi să inviţi prietenii la o partidă prin intermediul Xbox Live.

  Microsoft vrea să aducă pe Xbox One şi asistentul virtual Cortana, dar această funcţionalitate va fi amânată pentru anul 2016. Membrii Xbox One Preview vor putea testa asistentul Cortana înainte de sfârşitul acestui an şi se pare că va fi foarte apropiat de cel disponibil pe Windows 10.

  Actualizarea se va concentra pe noul panoul de control, pentru a fi mai rapid şi mai performant, comparativ cu ceea ce are în prezent consola Xbox One.

  Citeşte şi: Calculatorul cu Windows 10 pe care îl poţi băga în buzunar

  În plus, Xbox One va beneficia şi de retrocompatibilitate cu jocurile disponibile pe consolele mai vechi. Oricine va putea rula jocuri pentru consola Xbox 360. Cu toate acestea, există o limită a jocurilor care pot fi jucate, dar Microsoft lucrează pentru a permite cât mai multor jocuri să ruleze pe consola de ultimă generaţie.

  Pentru membri Xbox One Preview, actualizarea ajunge deja pe sistem, dar pentru ceilalţi, va fi disponibilă abia pe 12 noiembrie.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.