More

  Huawei a furat un om de bază de la Apple

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Huawei, producătorul chinez de dispozitive mobile, a reuşit să „fure” un angajat cheie al companiei Apple, care va lucra de acum la dezvoltarea interfeţei utilizatorului pentru dispozitivele Huawei.

  Este vorba despre directorul de creaţie Abigail Brody, care va fi directorul diviziei de proiectare a interfeţei grafice pentru utilizator (UX).

  Citeşte şi: Topul celor mai tari branduri globale din 2015

  Numirea directorului în cadrul companiei Huawei a fost raportată de mai multe publicaţii de specialitate din China, chiar înainte ca Huawei să publice o declaraţie de presă, pe platforma Weibo, potrivit căreia Brody se va ocupa de proiectarea interfeţei pentru toate dispozitivele Huawei.

  Dintr-un scurt extras din textul comunicatului de presă reiese că: „Planul nostru este ca Huawei să formeze un studio pentru proiectarea interfeţei utilizatorului, în Statele Unite, urmărind şi dezvoltând concepte de design pentru acest tip de industrie, lucrând îndeaproape cu echipa de design din China, pentru a oferi cea mai bună experienţă utilizatorilor care folosesc produsele Huawei„.

  Abigail Brody

  Citeşte şi: Huawei pregăteşte un smartphone EDGE cu ecran de la Samsung

  Pe profilul de LinkedIn al directorului Abigail Brody scrie că a fost director de creaţie şi manager HR pentru Apple timp de 10 ani. Aceasta a lucrat la designul primei versiuni a dispozitivului iPhone, cât şi pentru iCloud.

  linkedIn-brody

  Din informaţiile regăsite pe pagina de profil, Brody a fost vicepreşedinte global pentru Design pentru eBay şi PayPal.

  Noua „achiziţie” a directorului a ieşit la iveală la numai o zi după ce Huawei a raportat o creştere de 63% şi o creştere a livrărilor la 24,7 milioane de unităţi.

  Citeşte şi: Samsung Galaxy S7 va fi alimentat de un procesor personalizat

   

  Huawei a atribuit o creştere a dispozitivelor sale high-end, ceea ce a contribuit la îmbunătăţirea percepţiei de companie producătoare de dipozitive low-cost. Astfel, Huawei a intrat în rândul companiilor de top, cum sunt Samsung şi Apple.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.