More

  Cum găseşti orice poză din telefon primită vreodată

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Ai încercat vreodată să găseşti o fotografie pe care ţi-a trimis-o cineva acum foarte multă vreme, dar pur şi simplu nu îţi mai aminteai cum era denumită?

  Iată o metodă ingenioasă prin care poţi să reintri în posesia fotografiei pe care o „ascunde” smartphone-ul tău.

  Aplicaţia Messages de pe iPhone a primit un update odată cu sistemul de operare iOS 7, iar schimbările nu au avut loc doar la nivel vizual.

  Una dintre cele mai bune caracteristici ale aplicaţiei este posibilitatea de a vedea toate imaginile pe care le-ai trimis sau le-ai primit, grupându-le pe toate într-un singur loc.

  Citeşte şi: Ce trebuie să faci data viitoare când telefonul tău e pe moarte

  Ce trebuie să faci: Deschide aplicaţia cu mesaje şi apasă pe butonul „Details” din colţul din dreapta – sus. Mergi în jos şi la un moment dat vei găsi o înregistrare cu absolut toate fotografiile pe care le-ai împărtăşit cuiva sau ţi-au fost împărtăşite vreodată.

  Un lucru şi mai tare este că poţi găsi copii ale fotografiilor pe care le-ai trimis sau le-ai primit, chiar dacă acest lucru s-a întâmplat cu un an în urmă.

  Aşadar, dacă aveai impresia că fotografia cu familia, de la Crăciunul de anul trecut, a dispărut, fii sigur că nu ai căutat suficient de bine.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.