More

  Google+ seamănă din ce în ce mai mult cu Gmail

  De astăzi, Google promite un Google+ mai simplu, mai rapid, mai bun. Fiecare utilizator are posibilitatea de a testa o nouă interfaţă a canalului de socializare sau poate amâna această experinţă pe mai târziu.

  Comparativ cu interfaţa veche, unde aveam parte de un design minimalist şi destul de neatractiv, versiunea nouă se aseamănă destul de mult cu interfaţa Gmail de la Google. De aceea, dacă foloseşti Gmail acasă sau la birou, nu îţi va fi deloc greu să te obişnuieşti cu noile schimbări de la Google+.

  De această dată, ai posibilitatea de a accesa mai uşor categoriile reţelei, întrucât meniul este la îndemâna ta, chiar în partea stângă a ecranului. În ceea ce priveşte postările noi pe care vrei să le împărtăşeşti cu prietenii de pe Google+, nu s-a schimbat mare lucru în modul de utilizare.

  Citeşte şi: Ralph Lauren începe să testeze cabinele de probă interactive

  Singura caracteristică pe care o primim în plus pentru ca notificările să fie publicate mai repede, este un buton pe care îl întâlnim şi la Gmail pentru atunci când vrem să trimitem rapid un email.

  Untitled1

  În cazul în care nu eşti încă pregătit să utilizezi zilnic noua faţă a Google+, ai posibilitatea de a te întoarce la interfaţa clasică.

  Untitled2

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here