Huawei anunţă parteneriatele cheie din 2016 | NOOBZ.RO

Huawei anunţă parteneriatele cheie din 2016

Mădălina Gănescu
- 6.01.2016, 13:40 în PC
0

SHARES

La conferința de presă din prima zi de CES 2016, Huawei a arătat că, prin parteneriate cheie cu companii de top din anumite industrii, device-uri premium pot fi create pentru ca utilizatorii să se bucure de o experiență de utilizare completă.

Aceste parteneriate reprezintă angajamentul Huawei de a lucra împreună cu companii importante, pentru a crea device-uri de calitate, care reflectă dorințele și așteptările unui public din ce în ce mai informat și mai selectiv.

» O experiență audio premium cu Harman/Kardon

Utilizatorii tabletei Huawei M2 vor avea oportunitatea de a se bucura de experiența audio oferită de Harman/Kardon, ca și rezultat al unui nou parteneriat care integrează tehnologie audio de top în tableta de 10 inci. Harman International, cu brandul său cheie Harman/Kardon, este liderul global în ceea ce privește soluțiile audio de top pentru acasă, fiind cunoscut pentru designul său inovator și spiritul său întreprinzător.

Citeşte şi: Laptopurile Samsung Notebook 9 sunt scandalos de uşoare

În cazul tabletei Huawei M2, Harman/Kardon va integra tehnologia de ultimă generație Clari-Fi, concepută pentru a recupera detaliile pierdute ale muzicii digitale comprimate. Conținutul audio este astfel mai clar, mai apropiat de realitate și mai dinamic.

» O nouă abordare a stilului cu Swarovski

Datorită succesului pe care Huawei Watch l-a avut anul trecut, compania a anunțat o versiune de lux a popularului smartwatch, astfel că Swarovski integrează cristalele sale premium în designul noului model.

Citeşte şi: Nexus 6P primeşte o nouă opţiune de culoare la CES 2016

Swarovski este dedicată să ofere produse de calitate, iar fiecare piatră șlefuită magistral este o operă de artă, la fel cum este si noua ediție a Huawei Watch, realizată cu cristale de zirconiu SWAROVSKI.

» Lux personalizat împreuna cu Google

Nexus 6P a fost unul din smartphone-urile de top lansate în 2015 așa că Huawei este entuziasmată să anunțe continuarea colaborării cu Google în vederea lansării unei noi versiuni Gold a Nexus 6P. Produsă de Huawei și Google, această ediție specială Matte gold Nexus 6P oferă o opțiune stylish pentru utilizatorii care își doresc un device elegant, realizat din materiale premium.

Prin diferitele tipuri de device-uri pe care Huawei le creează, dezvoltăm un nou ecosistem de parteneri care aduc laolaltă ce e mai bun în materie de tehnologie și lifestyle,” a declarat Richard Yu, CEO Huawei Consumer Business Group.

Citeşte şi: 40 de lucruri pe care să le faci până la 40 de ani

Produsele care rezultă din aceste colaborări definesc noțiunea de premium, combinând tehnologia, moda și conținutul audio, pentru a le oferi utilizatorilor noștri cea mai bună experiență de utilizare.” a completat acesta.

Portofoliul de produse Huawei, prezentat la CES 2016, arată rezultatele impresionante ale colaborării dintre nume importante din diferite industrii și ilustrează perfect conceptul: Together. We create.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!