Bateria de la iPhone se descarcă prea repede? Iată un truc inventiv

Mădălina Gănescu
de - acum 2 ani în Smartphones

Dacă bateria iPhone-ului tău se descarcă întotdeauna mai repede decât te-ai fi aşteptat şi nu ai o explicaţie pentru asta, iată un truc inventiv prin care poţi să rezolvi această problemă.

Tot ce trebuie să faci este să intri în setările telefonului, să intri acolo unde scrie Battery, după care îţi va apărea o listă a aplicaţiilor din telefonulul tău.

În dreptul acestor aplicaţii vei regăsi procentul din baterie care a fost consumat de fiecare dată când ai folosit aplicaţia (spre exemplu, se pare că „ocazional”, Instagram consumă 27% din durata de viaţă a bateriei pe o durată de 24 de ore, în vreme ce Safari utilizează doar 6%, iar Amazon 1%).

Citeşte şi: iPhone 7: Primele imagini şi informaţii care confirmă că Apple schimbă designul

Dacă intri pe ceasul de sub utilizarea bateriei, poţi vedea de fapt minut cu minut cât timp ai petrecut în fiecare aplicaţie. Doar 36 de minute pe Instagram reprezintă echivalentul a 27% din energia bateriei.

Aşadar, cunoaşterea înseamnă putere! Acum poţi să ţii din scurt mai uşor bateria iPhone-ului tău şi poţi decide în cel mai scurt timp care sunt aplicaţiile care ar trebui să dispară cât mai curând din telefonul tău.

De asemenea, mai poţi să foloseşti această procedură recomandată de un fost angajat al unui centru de asistenţă al Apple:

Citeşte şi: LG G5: Evaluare zvonuri, dată de lansare, specificaţii, preţ şi caracteristici

» Dezactivezi Location Services şi Background App Refresh pentru Facebook

» Dezactivezi Background App Refresh pentru aplicaţiile pe care nu le utilizezi

» Nu mai închide tot timpul aplicaţiile

» Dezactivezi temporar Push Email

» Dezactivezi Push Notifications pentru aplicaţiile care te deranjează

Comentarii

comentarii

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ