More

  VW ar putea face buy back la 115.000 de maşini diesel din America

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Un ziar german anunţă că producătorul de autoturisme Volkswagen este pregătit, fie să cumpere unele dintre vehicule, fie să ofere maşini noi cu un discount considerabil.

  Volkswagen încă nu are un plan de salvare pentru scandalul Dieselgate din America. În timpul în care maşinile afectate din Europa au o rezolvare, peste ocean este vorba de o situaţie ceva mai complicată.

  De fapt, la un moment dat, VW ar putea fi determinat, fie să cumpere unele dintre maşinile cu defect, în loc să le repare, fie să găsească o soluţie pentru a nu pierde şi mai mult din capitalul de imagine.

  Citeşte şi: Conceptul Volkswagen BUDD-e spune o poveste despre tehnologia viitorului

  Reuters anunţă că un ziar din Germania, Sueddeutsche Zeitung, a discutat cu o sursă din interior care a ţintit spre o posibilă situaţie de buy back. Nu ar acoperi toate cele aproximativ 600.000 de maşini din SUA. În locul unui buy back, VW ar putea, de asemenea, să ofere un discount semnificativ pentru achiziţionarea unui noi autoturism.

  Ziarul a mai anunţat şi că cei care nu vor primi buy back vor avea nenumărate probleme, inclusiv alterarea sistemului maşinii, care va fi costisitor de reparat şi va necesita mult timp.

  Volkswagen nu a oferit nicio reacţie cu privire la aceste informaţii, dar în mod cert are de suferit în urma recunoaşterii instalării software-ului pe vehiculele diesel, care înşeală testele de emisie.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.