Home Smart Gadgets Gadgeturile de la CES 2016 pe care le poţi cumpăra anul acesta

Gadgeturile de la CES 2016 pe care le poţi cumpăra anul acesta

0

Este momentul să începi să pui bani deoparte pentru a putea să achiziţionezi unele dintre cele mai tari produse prezentate la CES 2016 şi care urmează să fie lansare oficial anul acesta.

» Fitbit Blaze – Este ultimul tracker care ţinteşte în mod special iubitorii de smartwatch-uri. Dispozitivul va fi disponibil din luna martie la preţul de 200 de dolari, iar pe măsură ce ne vom apropia de lansarea oficială, Noobz va veni cu toate detaliile suplimentare de care ai nevoie.

1

Citeşte şi: Show-ul Auto de la Detroit 2016: 5 maşini de lux care merită atenţia noastră

» Parrot Zik 3.0 Bluetooth – Sunt căşti bluetooth ce vor fi disponibile în săptămânile ce urmează într-o varietate de culori şi texturi, iar preţul va fi unul pe măsură – în jur de 400 de dolari.

» JBL Charge 3 Bluetooth – Este un speaker de care fiecare dintre noi are nevoie şi va fi disponibil într-o varietate de culori în lunile ce urmează, la preţul de 150 de dolari.

Citeşte şi: Horizon Zero Dawn, exclusiv pentru PS4, se lansează anul acesta

» D-Link DIR-879 AC 1900 – Este un router Wi-Fi care creează un echilibru între performanţă şi cost. Acesta va fi disponibil imediat după evenimentul CES 2016, de la Las Vegas, Nevada, şi va costa aproximativ 150 de dolari.

Citeşte şi: Nissan va lansa mai mult de 10 maşini care se conduc singure până în 2020

» Samsung Galaxy TabPro S – Ai auzit cel mai probabil de iPad Pro şi SurfacePro, dar ce părere ai de Samsung Galaxy TabPro S? Este o tabletă de 12 inch, care rulează sistemul de operare Windows 10 pentru toate programele tradiţionale. Vei putea să intri în posesia ei în luna februarie, dar încearcă să nu te entuziasmezi prea mult de vreme ce nu avem niciun indiciu cu privire la preţ.

Citeşte şi: Bug-ul Intel Skylake face calculatoarele să se blocheze

» Samsung Gear S2 – Avem 2 versiuni noi ale smartwatch-ului: platină şi rose gold, de 18 karate. Informaţiile cu privire la preţ sunt neclare, deşi costurile s-ar părea că vor fi mai mari de 300 de dolari. Noile variante de Gear S2 vor fi disponibile începând cu luna martie.

» TP-Link SR20 Smart Home – Este routerul care îţi transformă casa într-o locuinţă inteligentă. Aşadar, dacă eşti pe punctul să îţi achiziţionezi un nou router pentru acasă, trece pe lista ta de opţiuni şi această variantă, dar va trebui să o aştepţi se pare până în cel de-al doilea trimestru al acestui an.

Citeşte şi: Adio prezervativ! Dispozitivul care asigură contracepţia masculină

» Intel Computer Stick – Cel mai mic calculator din lume este disponibil de acum la un preţ recomandat de 159 de dolari. Totuşi, dacă vrei să intri în posesia sa, va trebui să apelezi la ajutorul unui prieten de peste ocean, pentru că se pare că nu este disponibil decât pe piaţa din America.

Citeşte şi: Testul misiunii vieţii tale: Tu pe cine ai lua în maşina ta?

» Huawei Honor 5X – Este un smartphone cu display Full HD de 5.5 inchi, dar pe care îl vei putea, cel puţin pentru moment, să îl achiziţionezi numai din America. Preţul, de 199 de dolari, în schimb, este unul rezonabil, date fiind specificaţiile produsului.

» Frigiderul Family Hub – Are un display de 21.5 inchi pe uşa sa şi îţi permite să vezi ce ai în frigider şi să faci poze la mâncare. Ne aşteptăm să fie disponibil în magazine din primăvară, dar trebuie să luăm în calcul că este un frigider scump, iar preţul va fi în jur de 5000 de dolari.

Citeşte şi: Facebook Messenger: 10 trucuri ascunse care fac comunicarea mai uşoară

» Nikon D5 – Va fi disponibil din luna martie la un preţ de 6.500 de dolari şi se adresează în mod special fotografilor profesionişti din sport sau celor care folosesc lumina redusă.

Citeşte şi: Ford testează pe zăpadă maşinile care se conduc singure

» Cuptorul Wi-Fi de la Samsung – Va fi disponibil tot din luna martie, în 3 variate: gaz, inducţie şi electric. Acesta va avea un cost între 2.799 – 3.299 de dolari.

Citeşte şi: Huawei Watch Jewel și Elegant, smartwatch-urile stylish pentru femei

» Nikon D500 – Încorporează acelaşi autofocus nou pe care îl regăsim pe D5 şi are un senzor de 20.9 MP. Camera va fi disponibilă începând cu luna martie la preţul de 3.070 de dolari.

» Casio WSD-F10 Smart Outdoor – Este un smartwatch Android Wear pentru persoanele cărora le plac activităţile în aer liber. Acesta va fi disponibil începând cu luna aprilie la preţul de 500 de dolari. Ceasul poate afişa notificări atât de pe iPhone, cât şi de pe Android.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version