More

  Microsoft face trecerea la Windows 10 mai uşoară pentru organizaţiile mici

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Microsoft a anunţat astăzi, fără surle şi trâmbiţe, că face mai uşor procesul de trecere la Windows 10 pentru cei care deţin afaceri mici.

  Mai exact, compania pune la dispoziţie o aplicaţie, Get Windows 10, care le permite utilizatorilor să facă schimbarea mult mai rapid, cu ajutorul unei simple notificări.

  Microsoft spune că, începând cu a doua jumătate a lunii ianuarie, firmele care rulează Windows 7 Pro sau 8.1 Pro vor începe să vadă aplicaţia de actualizare în bara de start, întrebându-i dacă vor să treacă acum la sistemul de operare gratuit Windows 10.

  Pentru a controla aplicaţia şi pentru a primi notificările sau pentru a face pur şi simplu trecerea la Windows 10 mai uşoară, găseşti toate informaţiile necesare pe blogul oficial al companiei.

  Citeşte şi: 25 de imagini neobişnuite la care trebuie să te uiţi de 2 ori

  Există o serie de condiţii pentru ca aplicaţia să apară, inclusiv obligaţia utilizatorului de a folosi o licenţă originală pentru Windows.

  Mai mult decât atât, administratorii pot preveni actualizarea neautorizată. Microsoft are în plan să aducă Windows 10 pe şi mai multe dispozitive – în prezent este disponibil pe 200 de milioane de calculatoare şi laptopuri – dar perioada de actualizare gratuită nu s-a terminat încă.

  Pentru organizaţiile care nu doresc să utilizeze Get Windows 10 app, Microsoft oferă diferite opţiuni de primire şi manageriere a actualizării Windows 10, iar mai multe informaţii regăsiţi chiar aici. 

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.