More

  Samsung luată peste picior de LG cu privire la bateriile nedetaşabile

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Nu de puţine ori ne-a fost dat să vedem „tachinări”, în social media, între marile companii din tehnologie, iar astăzi avem parte de un nou episod, de data aceasta între LG SUA şi Samsung Mobile.

  Samsung a postat pe contul de Twitter o afirmaţie legată de faptul că bateria de la Galaxy S6 Edge Plus se încarcă de la 0 a 100% în numai 90 de minute, iar LG nu a întârziat să aibă o reacţie mai mult sau mai puţin inspirată, prin care practic ia peste picior gigantul: „LG V10 poate să se încarce de la 0 la 100% instant cu o baterie detaşabilă.”

  Această afirmaţie a LG ar putea însemna că producătorul are de gând să nu renunţe în viitorul apropiat la bateriile detaşabile, deşi dacă stăm să ne gândim bine, LG a „furat”, într-o oarecare măsură, de la Samsung, ideea bateriilor detaşabile şi a cardurilor microSD de la bun început.

  Desigur, zvonurile arată că, Samsung Galaxy S7 va avea din nou un slot pentru microSD şi bateria va veni cu îmbunătăţiri considerabile.

  Fie că bateriile detaşabile sunt necesare sau nu în continuare, este un subiect care poate fi discutat ore la rând. Încărcarea rapidă a reuşit în cazul mai multor dispozitive mobile să înlocuiască nevoia de baterii detaşabile.

  Eşti un fan al bateriilor detaşabile sau le preferi pe cele care se încarcă rapid? Lasă opinia ta la secţiunea de comentarii de mai jos.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.