More

  Tim Cook spune că mai multe aplicaţii Apple ar putea veni pe Android

  Se pare că, tot mai multe aspecte din software-ul Apple vor apărea în viitorul apropiat pe sistemul de operare Android.

  În cadrul unui eveniment intern, ce a avut loc recent în cadrul companiei Apple, Tim Cook a dezvăluit angajaţilor că Apple Music „testează terenul” Android pentru a vedea dacă există suficient de mult interes pentru a lansa aplicaţii suplimentare pe platforma competitorului.

  Cel puţin pentru moment, nu există nicio informaţie oficială legată de posibilitatea ca tot mai multe aplicaţii Apple să fie disponibile pe Android.

  Apple se regăseşte într-o situaţie destul de complicată. Atât Google, cât şi Microsoft au avut iniţiative îndrăzneţe, punând software-ul la dispoziţia cât mai multor dispozitive cu putinţă, indiferent de sistemul de operare pe care îl rulează.

  Totuşi, Apple a rămas oarecum exclusiv, limitându-şi serviciile sub o formă sau alt. Acum, că încearcă să se extindă, se plasează într-o competiţie cu sisteme de operare înrădăcinate şi este neclar câte cereri vor mai putea exista pentru aceste aplicaţii Apple în ecosistemul Android.

  Ce părere ai cu privire la mutarea pe care vrea Apple să o facă în ceea ce priveşte introducerea mai multor aplicaţii pe sistemul de operare Android? Crezi că este o afacere inteligentă, care merită exploatată?

  Lasă-ne părerea ta la secţiunea de comentarii de mai jos!

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here