Samsung Galaxy S7: Retailerii scot la vânzare componente rezistente la apă | NOOBZ.RO

Samsung Galaxy S7: Retailerii scot la vânzare componente rezistente la apă

Mădălina Gănescu
- 9.02.2016, 15:24 în Smartphones
0

SHARES

Zvonurile cu privire la rezistenţa la apă a Samsung Galaxy S7 sunt din ce în ce mai solide.

Mai exact, un site de import, Zauba, a dezvăluit o serie de componente „rezistente la apă” pentru dispozitive cu numerele de model SM-G930 şi SM-G935, cele asociate cu Galaxy S7, respectiv Galaxy S7 Edge.

Samsung asamblează dispozitivele sale la nivel local în India, iar datele cu privire la „tăviţa SIM rezistentă la apă” sau „microfonul rezistent la apă” şi nu numai, indică mai mult ca sigur spre un Galaxy S7 rezistent la apă.

Zvonurile din ultima perioadă au indicat deja funcţia de rezistenţă la praf şi apă, iar acestea au fost susţinute în nenumărate rânduri de Evan Blass, care ne-a obişnuit cu dezvăluirea de informaţii înainte de lansarea unui dispozitiv flagship.

Lista publicată pe site-ul cu pricina menţionază şi alte lucruri, precum „octa rezistent la apă”, „HRM rezistent la apă” pentru Galaxy S7 Edge.

Samsung Galaxy S5 este şi el rezistent la apă, aşa cum putem vedea atât la acest retailer, cât şi la alţii, iar mulţi utilizatori au optat pentru dispozitiv, tocmai pentru funcţia atât de necesară pe care acesta o oferă în comparaţie cu ceea ce primim de la competitorii gigantului.

Cu revenirea expansiunii microSD şi rezistenţa la apă de „nepătruns”, putem spune că avem detalii suficiente pentru a achiziţiona un Galaxy S7? Lasă-ne opinia ta la secţiunea de comentarii de mai jos!

Foto: Android Authority

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!