More

  Cea mai bună aplicaţie de editare foto pentru telefonul sau tableta ta

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Într-o lume perfectă, fiecare fotografie pe care o facem ar trebui să fie grozavă. Dar, în lumea reală, cu toţii facem greşeli.

  Acest lucru se întâmplă în mod special dacă faci poze cu telefonul mobil. Vei întâmpina probleme pe care cel mai probabil nu le vei observa înainte de a face fotografia.

  Cea mai rapidă metodă prin care poţi face faţă problemelor fotografiilor este Photoshop Express de la Adobe, o aplicaţie disponibilă pentru Android, iOS şi Windows.

  Majoritatea celor care au testat aplicaţia de editare foto sunt de părere că aceasta este cea mai puternică şi mai simplă dintre cele utilizate, pentru că îţi permite rapid să realizezi lucruri pentru care în mod normal ar trebui să ai un software plătit.

  Aplicaţia este foarte uşor de utilizat, poţi face modificări rapide în ceea ce priveşte expunerea, contrastul, luminile sau umbrele. Mai mult decât atât, poţi aplica un filtru de claritate, poţi înlătura ceaţa sau elementele neclare şi poţi chiar accentua culorile.

  De asemenea, aplicaţia îţi permite să tai fotografia, în cazul în care nu doreşti să mai apară cineva în ea şi mai poţi aplica o serie de filtre, prin care să îţi personalizazi imaginile capturate.

  Pentru mai multe detalii, aruncă o privire în galeria foto de mai jos! Dacă ţi-a fost de folos informaţia, dă-o mai departe şi prietenilor tăi!

  Foto: Rafi Letzer/Tech Insider

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here