Lansare Huawei MateBook: Evenimentul se transmite LIVE AICI

Mădălina Gănescu
- 21.02.2016, 15:46 în Huawei
0

SHARES

Mobile World Congress 2016: Huawei susţine un eveniment de presă în Barcelona pe 21 februarie 2016, la orele 15:00, exact în acelaşi timp cu conferinţa de presă LG, unde va fi anunţat LG G5.

Huawei a lansat MateBook la Mobile World Congress 2016: „Un dispozitiv 2 în 1 care te va ţine conectat la mai multe activităţi deodată”. Laptopul-tabletă va avea preţuri cuprinse între 799 şi 1799 de euro, în funcţie de specificaţiile pe care le va avea.

preturi

Accesoriile pe care le va avea dispozitivul MateBook sunt: o tastatură, care va fi disponibilă la preţul de 149 de euro, MatePen la preţul de 69 de euro şi MateDock la 99 de euro.

preturi2

Huawei introduce „Noul stil de business”, prin intermediul unui laptop-tabletă, un dispozitiv mobil 2 în 1, numit Huawei MateBook. Acesta oferă o baterie de 4440 mAh, iar dispozitivul de încărcare nu se diferenţiază de cel al unui telefon tradiţional.

matebook

Huawei Mate Pen este dispozitivul de care are nevoie fiecare dintre noi pentru a susţine o prezentare a unui proiect şi nu numai, acesta având un sistem de indicare prin laser. În plus, MateBook este primul dispozitiv care oferă senzor de amprentă pe o parte, printr-o simplă atingere.

huaweiclicker

huaweisingletouch

Huawei MateBook are un display de 12 inchi (2160 x 1440), prezintă un USB Tip-C, 4GB de RAM, 128 GB de memorie internă, ca de altfel şi un scanner de amprentă. Tehnologia Active Noise Cancellation este prezentă prin intermediul unui set de căşti care pot fi încărcate prin intermediul MateBook.

noise-cancelation

video+conference

Dispozitivul lansat astăzi de Huawei la Mobile World Congress 2016, în Barcelona, se presupune că va oferi tipul de video-confetinţă perfect. Rămâne de văzut care sunt de fapt performanţele asigurate de tableta 2 în 1, atunci când aceasta va fi disponibilă publicului larg, iar Noobz va reuşi să o testeze din scoarţă în scoarţă.

Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!