More

  Samsung Galaxy S7 are o cameră performantă care umileşte iPhone 6S

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Mobile World Congress 2016: Camera dispozitivului Samsung Galaxy S7 a primit multe îmbunătăţiri, iar din prezentări reuşeşte să umilească competitorul său direct, iPhone 6S.

  Justin Denison, Vice-preşedinte Samsung şi Director al diviziei Samsung Mobile, a început prezentarea noilor dispozitive prin descrierea camerei, care a primit foarte multe îmbunătăţiri, din toate punctele de vedere.

  camera-aparenta

  Schimbarea cea mai aşteptată am putea spune că este micşorarea modulului de cameră, care acum este aproape la acelaşi nivel cu carcasa din sticlă, fără a mai „ieşi” la suprafaţa dispozitivului. În acest fel se evită posibilitatea deteriorării accidentale a obiectivului.

  camera2

  Camera foto are cea mai mare deschidere a diafragmei dintre toate smartphone-urile de pe piaţă. Acest avantaj oferă posibilitatea de a captura fotografii mult mai luminoase în medii care nu sunt deloc generoase în ceea ce priveşte sursele de lumină.

  lowlight

  Camera are şi pixeli mai mari, care oferă poze mai bune. Mai mult, pixelii din obiectivul camerei S7, sunt de trei ori mai mari decât cei din obiectivul prezent pe iPhone 6S. Diferenţa este vizibilă cu ochiul liber, iar dacă insistăm pe anumite zone, se vede foarte bine claritatea pozelor realizate cu camera Samsung Galaxy S7.

  comparatiecamera

  Pixelii nu sunt numai mari, ci şi mult mai buni. Autofocusul este un element important pentru acele momente în care ai la dispoziţie numai o secundă pentru a imortaliza un moment. În acest sens, Samsung a integrat în obiectiv ceea ce numesc „dual-pixel”.

  comparatiecamera3

  Pe camera dispozitivelor Samsung Galaxy S7 şi Samsung Galaxy S7 Edge pixelii sunt folosiţi în proporţie de 100% pentru focalizare, în vreme ce iPhone 6S Plus foloseşte mai puţin de 5% dintre pixeli.

  O funcţie interesantă este „Motion Panorama„, care efectuează o imagine panoramică, dar care se deosebeşte de o imagine panoramică convenţională, adică statică.

  panorama

  Funcţia „Motion Panorama” aduce un element dinamic, pe care îl poţi controla, asupra căruia poţi reveni. Aceste dispozitive redefinesc camera foto a dispozitivelor mobile. Mai mult, Samsung pune la dispozitie şi un „Lens Cover” pentru a personaliza şi mai mult modul în care poţi face poze sau video-uri.

  lenscover

  Nu mai este niciun dubiu că Samsung a ridicat foarte mult nivelul de performanţă al camerei dispozitivelor mobile, iar ceilalţi producători trebuie să vină cu mult mai mult pentru a întrece performanţele noii camere Samsung Galaxy S7.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.