More

  Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge: Cât de rezistente la apă şi praf sunt de fapt

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung a lansat Galaxy S7 şi S7 Edge duminică, 21 februarie 2016, în Barcelona, cu o zi înainte de începerea congresului Mobile World. Dispozitivele au fost prezentate ca fiind rezistente la apă, dar nu au fost oferite mai multe informaţii cu privire la acest aspect.

  Aşadar, haide să vedem cât de rezistente la apă sunt de fapt flagship-urile.

  Samsung pune la dispoziţia utilizatorilor „Manualul utilizatorului” Galaxy S7 şi S7 Edge, într-un format online care cuprinde 186 de pagini, pe care fiecare persoană care îşi doreşte un smartphone din seria 7 de la Samsung, trebuie să le citească, potrivit recomandărilor producătorului.

  Revenind la rezistenţa la apă, vom trece în revistă aspectele la care se referă această funcţie, de rezistenţă la apă şi praf, potrivit manualului utilizatorului Samsung. Pentru a menţine această rezistenţă la praf şi apă, trebuie să respecţi o serie de paşi, în caz contrar, nu vei face decât să îţi afectezi dispozitivul:

  » Nu introdu dispozitivul în apă mai adâncă de 1,5 m şi nu îl ţine sub apă mai mult de 30 de minute.
  » Nu expune dispozitivul la apă care se mişcă cu forţa, precum apă curgătoare, valurile oceanelor sau cascade.
  » Dacă dispozitivul este expus la apă curată, usucă-l cu ajutorul unei cârpe curate şi moi. Dacă dispozitivul este expus altor tipuri de lichide, curăţă-l cu apă curată şi usucă-l cu o cârpă moale. Dacă nu urmezi aceste instrucţiuni, performanţa dispozitivului şi aspectul său ar putea fi afectate.

  Prima prezentare sub apă a Samsung Galaxy S7 [VIDEO]

  » Dacă dispozitivul a fost cufundat în apă sau microfonul, speaker-ul sau receptorul sunt ude, sunetul s-ar putea să nu mai fie clar pe durata unui apel. Şterge dispozitivul cu cârpă uscată sau usucă-l foarte bine înainte de utilizare.
  » Tochscreen-ul şi alte funcţii s-ar putea să nu funcţioneze corespunzător dacă acesta este utilizat sub apă.
  » Dispozitivul tău a fost testat într-un mediu controlat şi a primit garanţia că este rezistent la apă şi praf în anumite situaţii. În ciuda acestor precizări, este posibil ca dispozitivul dumneavoastră să aibă de suferit în anumite situaţii.

  Acestea sunt aspectele de care trebuie să ţină cont fiecare utilizator de Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge. Pentru mai multe detalii legate de utilizarea corespunzătoare a dispozitivelor şi problemele pe care le puteţi avea cu acestea, aruncaţi un ochi pe Manualul Utilizatorului Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.