More

  Ai PS4? Ce surprize ţi se pregătesc la următoarea actualizare majoră

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Versiunea beta pentru următoarea actualizare majoră a sistemului de operare pentru PS4, nume de cod Mushashi (sau 3.50 dacă preferați cifrele ) s-a lansat astăzi. Dacă v-ați înscris pentru a testa noua versiune și ați fost selectați, veți primi pe email instrucțiunile pentru a descărca software-ul.

  Indiferent dacă veți testa versiunea beta, am vrea să vă detaliem câteva caracteristici principale pe care PS4 le va avea odată cu noua actualizare. Am introdus funcții care facilitează interacțiunile cu prietenii și comunitatea extinsă, precum și caracteristici mult așteptate de către voi.

  » Notificare Prieteni Online – Vreți să știți când sunt online prietenii voștri? Cu noul update, veți putea afla acest lucru. Am adăugat o opțiune pentru ca voi să fiți notificați atunci când cei din lista prieteni se înregistrează pe rețea. Notificările pot fi personalizate pentru anumiți prieteni.

  » Apari Offline – Uneori vreți să jucați un joc sau să vizionați un film, fără să fiți întrerupți. Acum veți putea să treceți neobservați datorită opțiunii “Apari offline”. Puteți alege să fiți offline atunci când vă înregistrați sau în orice alt moment al jocului prin setările de Profil sau din Quick Menu.

  » Eveniment Programat de Utilizator – Acum e mai ușor să organizați o sesiune de joc. Am adăugat posibilitatea de a programa un joc cu prietenii voștri. Când începe sesiunea de joc, utilizatorii înregistrați în acest joc vor fi logați automat.

  » Remote Play (PC/Mac) –  Lansăm PS4 Remote Play pe Windows și Mac. Această caracteristică nu va fi disponibilă în versiune de testare Beta, dar așteptați-vă la ea cât de curând.

  » Dailymotion, noi parteneri de servicii, în funcția Share– Dailymotion, un serviciu de live streaming suplimentar pentru utilizatorii PS4, care va îmbunătăți experiența lor de joc. Ca și în cazul celorlalte servicii de live streaming, vă veți bucura de următoarele caracteristici: Activity Feed, What’s New Broadcast Info Tile, Live Detail și Live from PlayStation.

  Dacă v-ați înscris în versiunea de testare beta, spuneți-ne ce părere aveți. Rămâneți alături de noi pentru mai multe detalii despre actualizarea 3.50 , inclusiv detalii despre lansarea oficială.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.