More

  Coca-Cola lansează o nouă campanie pentru iubitorii de realitate virtuală

  Coca-Cola uimeşte de fiecare dată prin campaniile de marketing pe care le organizează, iar de data aceasta ţinteşte publicul iubitor de realitate virtuală.

  Cunoaştem cu toţii Cardbord-ul de realitate virtuală de la Google. Ei bine, Coca-Cola intră în jocul de realitate virtuală oferind consumatorilor posibilitatea să îşi creeze propria pereche de ochelari de realitate virtuală.

  Dacă pentru unele perechi de ochelari de VR trebuie să scoţi o anumită sumă de bani din buzunar, pentru cei marca Coca-Cola nu trebuie să dai nimic în plus pe lângă ceea ce investeşti în peturile de suc.

  Ambalajul ce poate fi utilizat pentru crearea unei perechi de ochelari de realitate virtuală îl poţi lua doar la pachet cu 12 sticle de Coca-Cola la 0.5 litri.

  Coca-Cola nu este singura companie care intră în cursa pentru popularizarea conceptului de realitate virtuală. McDonald’s oferă, de asemenea, clienţilor posibilitatea să îşi creeze o pereche de ochelari pentru realitatea virtuală, dar vine şi cu o aplicaţie de jocuri, pe care Coca-Cola, în schimb, nu o oferă.

  În video-ul de mai jos, poţi vedea ce trebuie să faci pas cu pas pentru a crea perechea de ochelari de realitate virtuală din carton, chiar din ambalajul sticlelor de Coca-Cola.

  Ce părere ai despre acest concept de marketing? Lasă-ne opinia ta în secţiunea de comentarii de mai jos!

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here