Facebook Lite pentru Android: Vizionezi video-uri şi când semnalul la internet este slab

Octavian Muche
- 9.03.2016, 17:04 în Online
0

SHARES

Au trecut nouă luni de când Facebook a lansat aplicația Lite pentru Android, care funcţionează cu conexiune 2G.

De când a fost lansată pentru prima dată în India și Filipine, a strâns peste 100 de milioane de utilizatori din 150 de țări și oferă suport pentru mai mult de 50 de limbi. Aplicația oferă o interfață care omite anumite caracteristici, dar funcționează bine pe telefoane cu sistem de operare mai slab sau care au o conexiune nefavorabilă la internet.

Astăzi, Facebook Lite pentru Android primeşte o actualizare care include redarea video, precum și capacitatea de a încărca mai multe poze simultan. Utilizatorii pot, de asemenea, să mărească și micșoreze imaginea și să vadă emoticonurile în mesaje sau postări.

Facebook spune că, lucrează la o modalitate prin care să fie îmbunătită experienţa de vizionare a videoclipurilor folosind conexiuni slabe de internet, iar acest lucru s-ar putea întâmpla o dată cu noul update.

Ideea este că, dacă apăsați pe un video, Facebook Lite îl va încărca în fundal, în timp ce puteți urmări notificările din News Feed, iar când va fi gata de vizionare veți primi o notificare.

Noile caracteristici ar trebui să facă totul mai distractiv chiar și la viteză mică. Având în vedere că este mai accesibil acum decât atunci când a fost lansat, s-ar putea să vă doriți să o încercaţi în locul aplicației standard.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!