More

  Precomenzile Galaxy S7 şi S7 Edge au fost mai numeroase decât s-a aşteptat Samsung

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Numărul precomenzilor pentru Galaxy S7 şi s7 Edge au luat Samsung prin suprindere.

  Potrivit lui Koh Dong-jin, preşedintele diviziei mobile de la Samsung, precomenzile S7 au fost mai puternice decât se aştepta, deşi nu au fost făcute publice cifre sau targeturi în timpul întâlnirii de presă, în ceea ce priveşte cele două noi modele, informează Reuters.

  Samsung speră ca cifrele mari să îmbunătăţească vânzările din China, care au fost pe o pantă destul de sensibilă în ultima perioadă, de vreme ce iPhone a început să câştige popularitate în regiune şi competiţia s-a mărit o dată cu dezvoltarea Huawei, Xiaomi şi a altor producători de dispozitive mobile. Zvonurile precedente pretind că cifrele precomenzilor Galaxy S7 au fost mai mici decât cele de anul trecut pentru Galaxy S6 şi S6 Edge.

  Publicaţia Business Korea pretinde că „cei care urmăresc piaţa” atribuie această cerere nu tocmai foarte mare pentru seria S7 de la Samsung faptului că „consumatorii nu mai preferă sistemul de precomandă.”

  Fără cifre reale, nu putem spune dacă Samsung și-a atins cu adevărat obiectivele sau dacă cifrele precomenzilor sunt cu adevărat mai mici decât cele pentru S6 și S6 Edge. Având în vedere review-urile pozitive pentru Galaxy S7 Edge, dacă telefoanele acestea nu pot face ceva, cel mai probabil nimic nu poate.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.