More

  Primul model de monitor cu tehnologia Quantum Dot Color de pe piață

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  MMD, partener licențiat al Philips pentru producția de monitoare, prezintă primul model de monitor cu tehnologia Quantum Dot Color de pe piață.

  Cu o gamă de culori mai bogată mai clară și mai apropiată de realitate ca niciodată, noul monitor de 27 inci E-line 276E6ADSS asigură o calitate profesională a culorilor în sistem 100% NTSC și 99% suport Adobe RGB, toate acestea la un preț și un consum avantajoase.

  Quantum Dot Color – face diferența

  Quantum Dot Color este o tehnologie inovatoare nanomaterială ce produce culori cu o saturație și acuratețe la un standard foarte ridicat – mai exact cu 30% mai multă culoare decât la monitoarele tradiționale LED. În plus, costurile acestei tehnologii reprezintă o fracțiune din toate celorlalte existente și oferă un consum de energie cu 25% mai mic, ceea ce face ca facturile la curent să scadă.

  276E6ADSS_3

  Artem Khomenko, product manager Philips monitors Europe din cadrul MMD a explicat ce este atât de diferit la acestă tehnologie: “La un ecran LCD obișnuit există o scurgere între canalele RGB care compromite suprafața de acoperire a gamei de culori existente. Acest nou model de ecran LCD, cu tehnologia Quantum Dot Color oferă o distincție mult mai clară între canale, reușind să acopere o suprafață mult mai mare a culorilor”.

  Noul monitor de 27 de inci este emblematic pentru angajamentul făcut de MMD în a oferi tuturor utilizatorilor o mai bună rezoluție și calitate a imaginii – deoarece nu este vorba doar de profesioniștii care beneficiază de o fidelitate acută în reproducerea culorilor. Paleta de culori bogată a monitorului este de asemenea ideală pentru iubitorii de film, a fotografilor amatori cât și a designerilor care doresc o reproducere cât mai coerentă a culorilor.

  Performanță într-un singur pachet

  Pentru a atinge nivelul superb al calității culorilor, cel mai recent membru al gamei E-line aliniază următoarele caracteristici: tehnologia IPS-ADS pentru o claritate augmentată a imaginii, rezoluție Full HD 1920 x 1080, cât și un unghi larg de vizualizare de 178 de grade. De asemenea, monitorul mai integrează și tehnologiile Philips Smart pentru a completa performanța culorilor cu un contrast și luminozitate îmbunătățită. SmartImage Lite îmbunătățește dinamic contrastul, saturația culorilor și claritatea pentru a se potrivi cu ceea ce este afișat pe ecran. SmartControl Lite este un mod rapid, ușor pentru utilizatori pentru a ajusta parametrii de afișare. SmartContrast reglează automat culoarea, contrastul și intensitatea luminii de fundal pentru a crea o experiență de vizionare mai bogată și mai captivantă. Pentru performanțe în plus, cele 5ms oferite de SmartResponse împing timpii de răspuns la extrem pentru aplicațiile foarte rapide cum ar fi jocurile.

  276E6ADSS_1

  O altă caracteristică valoroasă pentru utilizatorii casnici este conectivitatea MHL – aceștia pot conecta foarte ușor dispozitivele lor mobile la monitor utilizând un cablu opțional MHL și se pot bucura de conținutul propriu pe un ecran mult mai mare la o rezoluție Full HD, alături de un sunet excelent oferit de difuzoarele integrate și desigur, de fidelitatea culorilor oferită de tehnologia Quantum Dot Color.

  Eleganță pentru orice încăpere

  Într-un mediu domestic, casnic, monitorul trebuie să arate bine chiar și atunci când este oprit. Cu finisajul alb lucios și stativul argintiu, eleganța oferită de modelul 276E6ADSS completează orice încăpere. Atenția la detalii este superbă: în loc de butoane proeminente, monitorul are comenzi tactile care păstrează liniile întregii suprafețe a acestuia, curate și subțiri.

  Noul monitor Philips 276E6ADSS va putea fi disponibil în magazinele de specialitate începând cu luna aprilie 2016 la un preț recomandat de 1.599 lei.

  276E6ADSS_2

  Specificații Tehnice:

  Specification Philips 276E6ADSS display
  LCD panel type AH-IPS LCD
  Backlighting technology W-LED
  Panel size 27 inch / 68.6 cm
  Effective viewing area 597.89 (H) x 336.31 (V)
  Optimal resolution 1920 x 1080 @ 60 Hz
  Viewing angle 178° (H) / 178° (V), @ C/R > 10
  Brightness 300 cd/m²
  Color gamut Adobe RGB
  Display colors 16.7 million
  MHL 1920 x 1080 @ 60 Hz
  Convenience ·         Power On/Off, Menu, 4:3 / Wide, Input, SmartImage lite

  ·         Kensington lock
  Plug & Play Compatibility: DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 7, Windows 8, Windows 10

  Connectivity ·         Signal Input: VGA (Analog), DVI-D (digital, HDCP), MHL-HDMI (digital, HDCP)

  ·         Sync Input: Separate Sync, Sync on Green

  ·         Audio (In/Out): HDMI audio out

  Sustainability ·         Environmental and energy: EnergyStar 6.0, EPEAT Silver, RoHS, Lead-free, Mercury Free

  ·         Recyclable packaging material: 100 %

  Compliance and standards ·         Regulatory Approvals: CSC, CEL, WEEE, CE Mark, cETLus, FCC Class B, SEMKO, TCO certified, TUV Ergo, TUV/GS
  Cabinet ·         Color: white with silver stand

  ·         Finish: glossy

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.