More

  Sony lansează aplicaţia PlayStation Video pentru Android

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Există o mulţime de opţiuni pe piaţa de aplicaţii de streaming video, dar astăzi Sony lansează aplicaţia PlayStation Video pentru Android.

  Această aplicaţie asigură acces complet la linia de show-uri TV şi filme disponibile prin intermediul serviciului, care este disponibil pentru închiriere şi cumpărare, fără să fie necesară o autentificare.

  Punctul forte al aplicaţiei este legat cel mai probabil de PlayStation Store, care rulează pe PlayStation 4, PlayStation 3 şi consolele Vita de la Sony, ca de altfel şi de versiunea web a magazinului companiei.

  Aşadar, dacă achiziţionezi sau închiriezi un fil pe un dispozitiv, vei putea, de asemenea, să ai acces la acestea şi de pe telefonul sau tableta Android şi vice versa.

  Acest serviciu de streaming nu este chiar unic, dar ar putea fi de real folos gamerilor de pretutindeni. Sony precizează că serviciul video oferă multe dintre ultimele filme lansate şi emisiuni celebre de TV. Lista include Spectre, Crimon Peak, The Walking Dead şi Game of Thrones.

  Aplicaţia PlayStation Video pentru dispozitivele Android rulează pe versiuni de la 4.4 KitKat în sus şi este disponbil pentru moment în Australia, Franţa, Germania, Italia, Spania şi Marea Britanie. Poţi descărca aplicaţia gratuit de pe Google Play Store.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.